dimarts, 24 de maig del 2011

REFLEXIONS

M'agradaria adreçar-vos 4 ratlles després d'un dia molt intens:


- primer de tot felicitat a CiU i al Sixte per la seva victòria, a partir d'ara serà el grup majoritari i qui haurà de portar el pes del govern.


- felicitar també a la CUP per la representació que han obtingut. Com a jove que també va començar molt jove és gratificant veure com noves persones s'involucren en el projecte de construir poble.


-felicitar a tots els meus companys per la feina feta aquests últims mesos preparant un programa molt treballat i pels 8 anys inolvidables de govern en els quals hem transformat el municipi i l'hem posat el dia en molts aspectes.


-donar les gràcies a totes aquelles persones que han continuat creient en el nostre projecte, ens coneixeu i sabeu que serem responsables i coherents amb la nostra petita història.


MOLTES GRÀCIES!!!!


VICENS OLIVÉ

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,
No tinc per costum escriure comentaris, però aquesta vegada faré una excepció. Enhorabona pel resultat a tots els equips presentats.
I a tu Vicenç particularment, animar-te a seguir treballant, penso que ho has fet molt i molt bé. Felicitats per la feina ben feta!!!!.

Anònim ha dit...

Felicitats a tots els grups que s'han presentat a les eleccions i en especial al guanyador.

La meva opinió és que hem jugat la final de la Copa d'Europa fent un bon partit i a l'últim segon hem perdut el partit.

Tot i així, seguim sent un equip.

Simpatitzant de PSC-GIR.