dimecres, 18 de maig del 2011

LA NOSTRA PROPOSTA DE CENTRE DE DIA: REALITAT DE TORRELAVIT

Aquests dies de campanya s'ha fet circular en mitjans locals la informació que a Torrelavit no posarien en marxa el Centre de Dia (sempre segons informacions extraoficials) per intentar posar en entredit la proposta del PSC-GIR de mancomunar el servei. Per contrastar aquesta informació res millor que els documents i no pas les paraules no escrites.
Us presentem un adjunt amb el programa de CiU a l'Ajuntament de Torrelavit (actualment al govern) on podeu veure en la seva pàgina 2 el compromís per posar en marxa el Centre de Dia Rural. Per tant la nostra proposta és plenament vigent i possible, i caldrà treballar-hi de valent si som la força majoritaria al govern.

https://acrobat.com/#d=Gd8Y9W61MYBQx01qOtbBWw

El PSC-GIR reiterem el nostre compromís a treballar de valent per mancomunar aquest servei de 1ª categoria per la gent gran i les famílies del nostre muncipi que ho necessitin.

ÉS POSSIBLE, ÉS REALISTA, SON SOLUCIONS A PROBLEMES REALS!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La Central Lletera ja comença a fer de les seves, sabent que la seva proposta de centre de dia, legalment és impossible, ja que el local no cumpleix els requisits mínims per passar cap inspecció. Això per no parlar del cost no subvencionat del servei,cosa que si passa al centre de Torrelavit.

I tot per culpa del senyor Salius que no va voler fer el centre a Sant Pere, capital de la Vall del Bitlles, perquè estava a l'oposicio, visio curta de mires com sempre.

Roger Fl. ha dit...

El centre de dia de Torrelavit se'l paga Torrelavit (i unes subvencions que van demanar i que ara han quedat fora): anònim millor que t'informis una mica més.