dimarts, 17 de maig del 2011

PSC-GIR I ELS PACTES DE GOVERN 2011-2015

La coalició PSC-GIRIUDEBITLLES posa de manifest públicament els següents punts:

- Si la nostra coalicio NO GUANYA les eleccions ni que sigui per un sol vot, respectarem que el partit guanyador tingui els 4 anys d'alcaldia de bon inici. En aquest cas no entrarem en un repartiment d'anys d'Alcaldia.

- Si la nostra coalició GUANYA les eleccions la voluntat és tenir l'Alcaldia els 4 anys, i obrir les converses a totes les forces polítiques municipals per disposar d'un govern fort i amb la màxima representació possible, però sense posar el repartiment de l'Alcaldia a negociació.

Des del PSC-GIR entenem que la situació de fa 4 anys que ens va portar a cedir l'Alcaldia davant les peticions de CIU per entrar a govern no son equiparables a la situació actual. De fet com a grup majoritari no és gens normal que cedissim l'últim any d'Alcaldia però ho vam fer exclusivament pensant en el municipi. L'any 2007 calia que el govern fos majoritari doncs hi havia temes de molta importància damunt la taula: el POUM, el pavelló d'esports, llar d'infants,... Aquesta situació no es produeix a dia d'avui i, entenem, que cal respectar els anys d'Alcaldia a la llista més votada.

Gràcies.

1 comentari:

Roger ha dit...

Acabo de rebre la vostra carta electoral. Me l'he mirat per sobre, i només volia dir-vos que no és pas el PSC qui actualment gestiona la borsa d'habitatge per joves al Consell Comarcal sinó ERC.