dimarts, 10 de maig del 2011

LES NOSTRES PRIORITATS: EL MINIBUS SOCIAL


Des del PSC-GIR volem oferir un servei de mini bus social gratuït a totes aquelles persones amb problemes de mobilitat reconeguda pels serveis socials del municipi. Aquest servei servirà per fer trasllats dins el propi municipi:

- Desplaçaments al Casal de la Gent Gran (coneixem de persones a,mb problemes de mobiliat que els agradaria anar un parell de tardes al Casal però no tenen transport adequat per arribar-hi).

- Desplaçaments al Consultori Mèdic (es recull a la persona i es porta al Consultori. Acabada la visita des del Consultori s'avisa al transport que retorna a la persona a casa seva).

- Desplaçaments a l'Ajuntament (si cal la presència física per complementar tràmits o visitar els serveis socials

- Desplaçaments a d'altres serveis municipals.

Exclusivament farà trasllats fora del municipi per portar a les persones que utilitzin el Centre de Dia que des del PSC-GIR volem mancomunar amb l'Ajuntament de Torrelavit i el Departament de Benestar Social de la Generalitat.

Com es finançarà? conscients que cal impulsar els serveis mancomunats, aquesta proposta la presentem conjuntament amb l'alcaldable de Sant Quintí de Mediona Ramon Creixell (PSC).
A banda hi haurà el programa "Amics de la Gent Gran" que permetran a les empreses que ho desitgin posar la seva publicitat al mini bus.

Aquesta és una iniciativa que ja funciona a d'altres municipis de Catalunya i, és pionera, a la nostra comarca.

ÉS POSSIBLE, ÉS REALISTA, SON SOLUCIONS A PROBLEMES REALS