dimarts, 17 de maig del 2011

LES NOSTRES PRIORITATS: EL BARRI VELL


Continuarem treballant amb els tècnics de la Diputació per optar a les convocatòries de la Llei de Barris que la Generalitat de Catalunya ha anat convocant aquests darrers anys. Aquestes ajudes suposen fins a un 75% del cost total de la reforma dels barris a què va destinat.

Si no és possible optar a aquests ajuts perquè la Generalitat en modifica els requisits, redueix els ajuts o, fins i tot, potser que els anul·li, ens COMPROMETEM a renovar tota la xarxa d'aigua potable del Barri Vell i totes les escomeses de plom dels habitatges.
L'aigua és un servei bàsic i universal, que requereix d'una decidida actuació per part del futur Ajuntament, tant en el Barri Vell com en la resta de carrers del municipi on sigui necessari.

Pot semblar que no és una gran obra, però és una feina IMPRESCINDIBLE.

El POUM contempla una zona d'aparcaments per donar servei al Barri Vell. El nostre compromís és fer realitat aquesta zona d'aparcaments que permetrà dinamitzar tot el barri

També ens comprometem a redactar el projecte dels Marquesos de Llió i fer-hi una actuació provisional que ens permeti utilitzar la planta baixa com a sala d'exposicions aquests propers anys fins que sigui possible econòmicament assumira la reforma integral del Palau.

ÉS POSSIBLE, ÉS REALISTA, SON SOLUCIONS A PROBLEMES REALS!