dimecres, 1 de juny del 2011

L'EMAP inicia el període de preinscripció


L'Escola de Música de l'Alt Penedès ha iniciat el període de preinscripció per al proper curs 2011-2012, que tindrà lloc del 9 de maig al 17 de juny per als nous alumnes.

L'EMAP, amb aules de música a El Pla del Penedès, La Granada, Santa Fe del Penedès, Pacs, Les Cabanyes, Sant Llorenç d'Hortons, Sant Pere de Riudebitlles i Torrelavit, segueix oferint els programes ja iniciats: Sensibilització, per a nens i nenes de 4 i 5 anys; Iniciació Musical, per a nens i nenes de 6 i 7 anys i on s'inicia l'aprenentatge d'un instrument; Aprenentatge Basic per a nens i nenes a partir de 8 anys i el programa de Música a Mida, dirigit a joves i adults a partir de 13 anys, i més ajustat als interessos diversos de cada alumne/a. L'Escola promou la música en grup des de les formacions o conjunts instrumentals i el cant coral.

Per al curs 2011-2012, l'escola ofereix els següents instruments: violí, violoncel, piano i piano modern, guitarra, guitarra elèctrica, baix elèctric, flauta travessera, clarinet, saxo, trombó, trompeta, gralla i bateria.

Per a realitzar la preinscripció cal adreçar-se als ajuntaments dels municipis col·laboradors i omplir el full d'inscripció per a sol·licitar plaça.

Més informació: 638 04 38 79 / 608 10 71 08 / emap@ccapenedes.cat