dilluns, 9 de maig del 2011

LES NOSTRES PRIORITATS: EL CENTRE DE DIA

En aquests propers dies us presentem les prioritats de la nostra coalició per als propers 4 anys. Són actuacions possibles, realistes i solucions a problemes reals. Ens hem allunyat de fer grans promeses que d'altres ja s'han afanyat a realitzar. Volem ser rigurosos i realistes perquè per responsabilitat no ens podem oblidar de la situació econòmica que ens envolta. ´

ÉS PRIORITARI:

Volem donar una solució realista i ràpida per a les famílies que requereixen d'un servei d'atenció a les persones grans durant el dia.

Per això impulsarem un acord amb el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Torrelavit per mancomunar places en el Centre de Dia que s'està construint en el seu terme.

El cost més important del Centre de Dia a part de la seva construcció, n'és el seu manteniment i funcionament. Un centre d'aquestes característiques requereix de molt de personal qualificat per donar un servei adequat als seus usuaris (director de centre, cuidadors titulats, metge, fisioterapeutes, monitors de lleure, manteniment,...). Volem oferir un servei de primera a la nostra gent gran i per això treballarem per mancomunar aquest servei i complementar-lo amb el servei de Mini Bus que us explicarem en breu.

Per nosaltres la gent gran es mereix que treballem seriosament i amb rigor. Pensem que aquesta és la proposta que donarà un millor servei a la gent gran i les seves famílies, en un centre cofinançat per la Generalitat i que gaudirà de totes les avantatges d'estar inclosos en la xarxa de centres públics. En unes excel·lents instal·lacions i amb uns serveis d'atenció de primer nivell.

La nostra gent gran no es mereix solucions improvitzades i de segona.



.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

És molt curiós, la prioritat de tots és ara el centre de dia, d'Esquerra, inclosa, alucina vecina!!!.

Quan tot plegat, el problema inicial ve provocat pel Jesus Salius que va decidir construïr a Torrelavit el Centre de dia, des del seu càrrec al Consell Comarcal, perquè el percentatge de gent gran era més elevat que el de SPR o SQM,i no pel nombre d'usuaris potencials... o ves a saber per quin altre motiu.....

És el mateix que si algun dia es construeix l'Institut a la Vall del Bitlles (ojala!!!), i es decideix fer-lo en el municipi amb un percentatge de població de 12 a 18 anys més elevat. Igual també toca fer-lo a Torrelavit, i fer desplaçar als alumnes de SPR i SQM, alucina vecina!!!.... Espero que no ho decideixi Jesus Salius,altra vegada....

Sempre (per sentit comú) s'han d'ubicar els serveis en les poblacions que puguin afavorir a més persones, i ara no estariem d'aquesta manera, i haver de fer propostes de tercera.

Anònim ha dit...

el tren del centre de dia ja ens ha passat, passa una vegada i no ho hem sapigut aprofitar.

La solució de la CUP i del PSCGIR és la més realista i l´única economicament viable.

bona sort

Anònim ha dit...

el que jo em pregunto és perqè els diners que havien de ser per fer el centre de dia els van posar per fer la gespa?

ai sí, que tonto, per culpa del Salius!

Anònim ha dit...

Tontu i BBBBUUUURRRREEEEETTTT, en el precis moment que el Salius decideix otorgar al seu caprici i contra el sentit comu el centre de dia a Torrelavit, tot canvia Tontet del cul,
El cost mes important del centre es el manteniment, que a Torrelavit paga la Generalitat. Ara el Salius proposa fer un nyap, una chapuza, que legalment l'edifici no permet i pagant la gent de la seva butxaca un dineral.

Tontu, perquè recordis el pavello tambe es va fer amb diners que havien de ser pel projecte del Barri Vell, ja que Salius i companyia van boicotejar el tema, recordes oi? Insults a l'alcalde, pressionant als veins perquè fos tot gratis o res.......
En definitiva tontu, ets molt buuuurrrretttttt....algu ho havia de dir

Anònim ha dit...

vaja, quin tou d'insults, no? s'han acabat els arguments.

Anònim ha dit...

Tontu, com tu mateix et defineixes i burret un sinomin... No son insults, es la teva definicio

Arguments te n'he donats bastants, tu mentides com sempre, la central lechera esquerrana, vaja, coneguda fa anys. No hace falta decir nada mas, el salius va adjudicar el centre de dia a Torrelavit, es MENTIDA??? no Qn'*qhi ha més.az

El dia que doneu arguments podrem parlar.

Anònim ha dit...

així dons els diners del centre de dia van anar a la gespa o no?

seria bo aclariru perquè si fos així em senbla de molt mal gust i d'enganyar a la gent perquè això que és una prioritat el centre de dia queda en entredit

Anònim ha dit...

Una mica dur de mullera ets.
Vols arribar a una conclusio que t'interessa i per això si s'han de dir mentides o enganyar al poble es fan.
Una prioritat fa anys que ho ha sigut, però en el moment de la veritat el Jesus Salius va decidir fer-lo a Torrelavit, decisio erronea, curta de mires, i que en una empresa privada l'haguessin fotut al carrer al cap de cinc minuts.

A partir d'aquí ja ho explicat en la meva anterior intervencio. Per no perdre subvencions es destinen a altres partides.

La CUP i PSCGIR proposen alternatives realistes, no xapusses carisimes.

Pero es clar tu veus de la central lechera esquerrana, i aixo et fa perdre la realitat, pero al poble no l'enganyareu tant facilment, fa 4 anys ja us van deixar al vostre lloc,
Amb el pitjor resultat de la vostra historia...vigileu no us passi el mateix, al poble no se l'enganya.
Bona nit

Anònim ha dit...

Qui diu que els diners del Centre de Dia van anar per la Gespa, menteix. Els diners per l'edifici on hauria d'anar al Centre de Dia segueixen intactes, doncs la subvenció és per al 2012, i per això no s'ha començat la seva construcció.

Expliquem les coses bé, que no és moment de tenir discussions de nens petits i enganyar a la gent.

Bona nit

Anònim ha dit...

Extracte del ple de 22 de setembre de 2010

APROVACIÓ, SI ESCAU, DEL CANVI DE DESTÍ DE LA SUBVENCIÓ ATORGADA EN EL PROTOCOL GENERAL DE XARXA BARCELONA – MUNICIPIS DE QUALITAT 2008-2011, PER A L’ACTUACIÓ “EDIFICI PLURIFUNCIONAL”
Es va aprovar, amb els vots a favor del Grup Municipal de PSC-GIR i del Grup Municipal de CIU i l’abstenció del Grup Municipal d’ERC-AM, demanar a la Diputació de Barcelona que l’aportació econòmica inclosa en el Pla de Concertació Xarxa Barcelona - Municipis de Qualitat 2008-2011 d’import 175.000,00 €, per l’actuació “Edifici plurifuncional” sigui destinat, mitjançant un canvi de
destí, a l’actuació “Projecte de condicionament del camp de futbol de Sant Pere de Riudebitlles per a la instal—lació de gespa artificial”.


http://www.unespai.net/stPereRiudebitlles/download/RESUM%20DELS%20ACORDS%20ADOPTATS_100922.pdf

Anònim ha dit...

mentiders

Anònim ha dit...

Realment el nom et va que ni pintat, tonto.
Has tingut que posar un missatge fals per poder penjar un acte del ple, i aixi voler justificar-te...quina miseria...qui pena fas.
Ja he exposat els arguments anteriorment, les subvencions es canvien segons les circumstancies.
Si el Salius seguint criteris mes que dubtosos va posar el centre de dia a Torrelavit, es d'una caradura, fer la proposta que fa ara.
Pero no et preocupis, el poble no es tonto, com tu, i ja decidira diumenge el seu alcalde.
Bon vent i barca nova!!!

Anònim ha dit...

No mentiu ERC

Els 175.000€ tenien com a primer destí el carrer Sant Quintí, que explicar mitges veritats no queda bé!

El que ha de quedar clar és que el Jesús Salius no va lluitar pel Centre de Dia a Sant Pere. Sabem tots quines van ser les seves paraules amb companys del Consell Comarcal: "Abans que fer-lo a Sant Pere, el farem a qualsevol altre lloc". És trist el que s'ha de fer per voler ser alcalde!

I ara ens venen amb el nyap de voler fer un CdD al Casal Municipal. Qui pagarà els metges, on són les sortides d'emergència, per què no es diu que serà privat i que valdrà més de 1300€ al mes? S'ha fet un estudi de quina és la demanada d'aquestes places a Sant Pere?
Algú s'ha pensat que la gent del poble és tonta? Per favor!

Anònim ha dit...

mentiders

Anònim ha dit...

Embusteru!!!
Les urnes ja decidiran i us posaran a lloc. Si que esteu desesperats, es clar, nou CEIP, nou Pavello, nova Llar d'infants, nou Casal d'avis municipal, etc etc.......
I sisplau manteniu de cap de llista al mateix personatge, que us dura a la derrota continua!!!!
No canvieu mai Central Lechera!!!!