dimarts, 26 de juny del 2012

L'entitat " Amics de les Interferències" fan públic el seu malestar amb el tracte rebut pel govern municipal de CiU

L'emissora municipal ONA BITLLES està gestionada en el seu dia a dia per la gent que formen part de l'entitat sense ànim de lucre "Amics de les Interferències". Òbviament aquestes persones ho fan desinteressadament i amb l'objectiu que el nostre poble disposi d'un mitjà local d'informació i alhora també dinamitzar la vida cultural del municipi.

Doncs bé, en una instància presentada a l'Ajuntament expressen "el seu descontent pel tracte rebut per part de l'Ajuntament en la gestió de la ràdio municipal".

La principal queixa ha estat no rebre cap tipus de subvenció local de les que s'atorguen a les diferents entitats del poble. En falta d'aquesta subvenció a l'entitat, els Amics de les Interferències es veuen impossibilitats en seguir el funcionament habitual dels actes públics.

Des del nostre grup volem donar suport al treball de tots els col·laboradors de la ràdio i sent conscients dels moments difícils econòmicament que estem passant, pensem que hi ha moltes formes de poder sol·lucionar el problema, però per això falta molt diàleg.
Precisament de diàleg no n'hi ha hagut doncs el regidor de Comunicació sr. Ramon Vila passades 3 setmanes de la presentació de la instància no s'ha posat en contacte amb els responsables dels Amics de les Interferències.
Finalment l'entitat dels Amics ha estat qui ha sol·licitat parlar amb l'Ajuntament. Esperem que es resolgui la situació provocada i que amb una mica de gestió i mà esquerra s'hagués pogut evitar d'arribar a aquesta situació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sixte, em sap greu perque t'hi deixes la pell, però tens un equip reduit, i en concret un parell que no tenen la capacitat per fer la seva feina. Quin govern més trist.
Et dono un consell, fes fora el teu cunyat i que entri el Jaume o el Pascual, que són persones treballadores i és el que necessites. Sinó això acabarà malament.

Bon matí

Anònim ha dit...

Això és el que passa amb els politics, només s'en recorden que existeixen els mitjas de comunicació quan arriben eleccions o quan els interessa donar a coneixe "lo bé que fan les coses".

Després de més de 30 anys fent ràdio local municipal em sembla més que vergonyos que un equip municipal sigui incapaç de poder gestionar la situació. Sembla més el no voler que el no poder.

Sortim al carrer els col.laboradors i amics en general, traiem la mòbil, femt soroll amb el que ens agrada, des del carrer? Jo m'hi apunto!!!.
Un "SAC DE" movilitzacions i soroll.
L'home del Sac (alguns ja em coneixeu).