dilluns, 11 de juny del 2012

El Riudebitlles agafa avantatge en la Promocio (1-0) amb gol del Sergi Vilas

L´ascens a tocar!. Un gol de Sergi Vilas en el temps de descompte ha donat aquesta tarda mig passaport d´ascens a Segona Catalana a un Riudebitlles que està a prop de fer història. El gol de Vilas ha arribat en una rematada de cap a la sortida d´una falta quan ja tothom donava per bo un 0-0 que deixava molt obert el partit de tornada. Ara, amb l´1-0, els de Sergio Pérez s´han convertit en els favorits de l´eliminatòria malgrat que a Barberà del Vallès el repte serà dur.
El cert és que el duel ha estat molt igualat i s´ha decidit, només, per un detall. El Barberà Andalucia ha començat molt fort i en el minut 5 el seu capità Luis, amb un xut des de la frontal que ha desviat a córner Sabaté, ha avisat del potencial vallesà. La rèplica dels de Sant Pere ha arribat en un altre xut, en aquest cas de Solà, que Juan també ha desviat a córner. Era el minut 21.
Amb tot, l´oportunitat més clara de la primera part l´ha tinguda Corbi en el minut 28 quan el seu cop de cap l´ha tret de sota pals el barberenc Dioni. Així les coses, han anat passant els minuts fins que s´ha concretat el 0-0 del descans, un resultat que, fins aquells moments, era força ajustat a la realitat.
L'afició de Sant Pere no ha fallat a la citaL'afició de Sant Pere no ha fallat a la cita
A la represa, el partit ha continuat amb el mateix to d´igualtat entre uns i altres, si bé les ocasions de gol no han sovintejat tant com en el primer temps. El Barberà Andalucía, com havia fet a la primera part, ha sortit al camp pressionant i s´ha fet amo del mig del camp durant els 20 primers minuts. De totes maneres, els seus homes ofensius no han trobat gairebé mai la manera de superar l´entramat defensiu dels blanc-i-negres i Sabaté no ha tingut massa treball.

Per la seva banda, el Riudebitlles, ben situat sobre el terreny de joc, ha buscat en tot moment sorprendre els vallesans amb sortides ràpides des de la defensa, però avui la davantera riudebitllenca no ha estat especialment inspirada i la major part dels atacs han acabat morint a peus de la defensa barberenca.
Amb el rellotge esgotant els darrers segons i amb el 0-0 que tenia pinta de definitiu, ha arribat l´èxtasi amb el gol in extremis de Sergi Vilas que, una vegada més, ha fet valer la seva veterania per a avançar-se a la línia defensiva del Barberà Andalucia i marcar un gol que pot portar a la glòria al seu equip. Tocarà patir però Barberà pot ser el Wembley del Riudebitlles. Tots cap el Vallès!
--

La plantilla del Riudebitlles és a un pas de la glòriaLa plantilla del Riudebitlles és a un pas de la glòria
RIUDEBITLLES (1):

Sabaté, Romeu, Ramon (Santos 74´), Edu, José, Javi Lorente (Dídac 55´), Vilas, Xavi Magdaleno, Armando (Sergi 94´), Solà (Pau 65´), Corbi (Jaume 86´).

BARBERÀ ANDALUCÍA (0): Juan, Dioni, Calvet, Miguel Angel, Luis, Marcos (Icu 65´), Chino (Sergi 82´), Soto (Edu 86´), Bebeto, Badr (Kevin 56´), Lopera (Navarro 74´).
Àrbitre: Alex Gómez Meneses (Barcelona). T.G: Edu, Javi Lorente, Xavi Magdaleno, Dídac // Calvet, Luis.
Gols: 1-0 Vilas 92'
Incidències: Municipal de Sant Pere de Riudebitlles. 400 espectadors amb la tribuna completament plena. 70 seguidors desplaçats des de Barberà del Vallès. S´han hagut de construir de forma artesanal els banderins per als col.legiats assistents.