diumenge, 3 de juny del 2012

Una empresa de Construcció, propietat de l'Alcalde utilitza un terreny municipal per abocar-hi runa


En les darreres setmanes ens hem trobat amb la desagradable sorpresa de conèixer que l’empresa de construcció propietat de l’Alcalde ha estat realitzant abocaments de runa en un terreny propietat de l’Ajuntament. El grup d’ERC va preguntar en Ple municipal sobre aquesta situació i l’Alcalde va respondre que efectivament la seva empresa hi tirava la runa per així acumular-ne suficient quantitat per portar-la a un abocador.


És normal que l’Alcalde que té una empresa de construcció aboqui runes particulars en un terreny municipal?

És normal que un cop es denuncia el fet, l’Alcalde manté runa en el terreny i no la retira tota immediatament?

Exigim que es netegi el terreny de propietat municipal i el cost vagi a càrrec de l’empresa propietat de l'alcalde.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a ciutadà de Sant Pere em sento indignat veient que els grups municipals de la oposició son incapaços d'ajudar un govern que, amb només 4 integrants, intenta tirar el poble endavant. Lo que hauríeu de fer és ser més responsables i cercar un consens i començar a treballar pel poble per comptes d'anar tirant sistemàticament per terra els esforços d'un govern que, com tothom, te errors, però som molts els que pensem que ho fan força bé. És molt fàcil seure davant un teclat ... si us plau, moveu el cul d'una vegada i treballeu pel be del poble !!!!

Anònim ha dit...

Si clar s'ha d'ajudar perquè toca...també pots fer servir la frase pel govern que va decidir tirar endavant sol menyspreant als altrs grups i no cedint ni una coma per intentar formar un govern més ampli. Però es clar, la culpa és de l'oposició, tota tota i tota.

Anònim ha dit...

Al ciutadà idignat:

El grup del PSC-GIR des del primer moment vam voler entrar a govern i vam demanar el següent: regidoria de via pública i regidoria de benestar social. CAP ANY D'ALCALDIA.

Era molt menys del que nosaltres mateixos havíem donat a CiU feia 4 anys enrera tot i perdre només de 33 vots (l'any 2007 la diferència era de més de 200 vots a favor nostre).

La resposta de CiU va ser NO ACCEPTAR aquesta proposta ni alguna posterior que incloïa 18 mesos d'Alcaldia i Benestar Social.

Massa sovint vam sentir la paraula "ja tenim gent per fer-ho sols...". Només sé que el PSC-GIR quan va ser el partit més votat en dues reunions va tancar l'acord amb CiU, en canvi quan ha estat el contrari ha semblat fins i tot que nosaltres havíem de demanar permís per entrar.

Per tant si no va haver pacte fa 1 any, no busquis els responsables en el nostres regidors, els fets són els que són.

Respecte a que el govern treballa molt , això no ho posem en dubte en cap moment. Així és i així s'ha de reconèixer, especialment el Sixto i la Tonita, però això no implica que com a oposició no haguem de fer la nostra tasca de control o és que hem de fer la vista grossa a temes que ens semblen importants?

Nosaltres mateixos com a grup de govern vam haver de suportar tot tipus de crítiques polítiques de l'oposició i en cap moment vam perdre els papers ni el diàleg amb tots els grups.

I de col·laboració sempre ens hi hem mostrat disposats, però que has de fer quan et sents sovint ignorat o no et convoquen a cap reunió informativa en mesos?

Membre del PSC-GIR

Anònim ha dit...

Parlem clar

El problema del govern és que de 4 només en treballen 2, i un d'ells ho fa com si això fos el pati de casa seva.

La Montserrat és molt bona dona però no fot ni brot, i del Sr Vila ni comento.

El Sixto és un pobre senyor mal aconsellat, a vegades no es pot tenir tot. Ara que ho té tot es queixen? No entenc res.

EFECTIVAMENT!!!!!

Anònim ha dit...

Benvolgut Membre del PSC-GIR,
Tens tota la raó quan dius que no heu de fer la vista grossa i que heu de realitzar tasques de control; aquesta és part de la feina de la oposició d'un govern.
Però mira-t'ho des de la vessant de qualsevol ciutadà d'aquest poble, que no assisteix als plens i tampoc se n'assabenta del que hi passa exactament.. Lo que si veu el ciutadà és que estem en uns moments molt delicats, que tothom té la "pell molt fina" i que lo últim que necessitem és rebre a casa papers cridaners i alarmistes, no vull arribar a pensar quin paper hauríeu passat si el govern hagués fet qualsevol estafa.
Evidentment heu d'informar a la població de les coses que passen, però no cal que ho feu a l'estil de la "premsa basura".
Si tan malament ho fa el govern actual, perquè no feu una moció de censura ??. Potser aleshores aconseguireu la alcaldia i ens podreu demostrar que vosaltres si que sabeu fer les coses ben fetes.
Moltes gràcies

Anònim ha dit...

Si lo que diu el membre del PSC-GIR és correcte, la veritat és que l'alcalde s'ha buscat problemes, quan en aquests moments podria ser tranquilament un alcalde amb majoria suficient durant tota la legislatura.

Ho dic perquè si en la primera proposta del PSC l´hagues acceptat, no tindria cap problema ni cap moció de confiança avui, ja que Convergencia no hagues tingut la regidoria de via publica que és d'on venen TOTS els problemes d'ara i de fa mesos.

Que curiós tots els problemes venen de la Regidoria de Via Pública, per cert qui la porta?