diumenge, 17 de juny del 2012

El Riudebitlles perd la promoció d'ascens a Barberà (2-0)

Al Riudebitlles li ha faltat un gol per pujarAl Riudebitlles li ha faltat un gol per pujar
Haurà de ser un altre any. El Riudebitlles s'ha acomiadat aquesta tarda de l´ascens a Segona Catalana després de perdre al camp del Barberà Andalucia i deixar escapar la renda de l´1-0 que havia aconseguit a terres penedesenques. El cert és que el Riudebitlles, potser pressionat per la importància del partit, mai ha rendit al seu nivell habitual i ha acabat caient amb força justícia davant un rival rocós que ha aprofitat les ocasions que ha tingut.
En els primers 20 minuts, no obstant, els de Sergio Pérez han ofert una bona imatge i, malgrat que no han disposat d´oportunitats especialment clares, han tingut un parell d´arribades perilloses. Un primer xut de Solà en el minut 18 que s'ha estavellat a la defensa barberenca i un segon xut de Vilas que ha sortit massa creuat en el minut 22 haurien pogut canviar el signe del duel i de l´eliminatòria.
A partir d´aquí, però, els de Sant Pere han començat a flaquejar i, fins el descans, gairebé no han tornat a donar senyals de vida. Per la seva banda, el Barberà Andalucia, de mica en mica, s'ha fet amo del mig del camp i ha començat a generar perill. En el minut 39 i quan el 0-0 semblava un resultat que tardaria a trencar-se ha arribat el primer cop moral pels blanc-i-negres quan el local Bebeto, en una bona acció personal, s'ha plantat davant Sabaté i l'ha superat amb un xut precís.
900 seguidors han omplert la graderia900 seguidors han omplert la graderia
L´1-0 ha deixat molt tocat el Riudebitlles. De fet, ni el descans ha estat balsàmic pels penedesencs que en el primer minut de la represa han estat a punt d´encaixar el 2-0 en una doble acció del Barberà. Una de les poques ocasions riudebitllenques en aquest segon temps ha arribat en el minut 72 en un xut d´Armando que s'ha perdut desviat a la dreta del porter barberenc Orta.
La sentència planava i, finalment, un minut després de l´ocasió d´Armando, el Barberà aconseguia el 2-0 en una contra ràpida de Navarro que, després d´entrar a l´àrea amb pilota controlada, superava Sabaté per baix. Amb tot gairebé en contra, el Riudebitlles s'ha obert a la desesperada a la recerca del gol miraculós, però no l'ha trobat.
En el minut 81, a més, el porter Sabaté cometia penal sobre Badr i era expulsat. El local Luis, però, s'ha trobat amb un inspirat Genís que li ha parat el penal. Amb la moral d´aquesta acció, el Riudebitlles ho ha seguit intentant, però amb poca claredat atacant. Així les coses, el 2-0 s'ha acabat certificant com a definitiu davant l´alegria dels centenars de seguidors barberencs. Els de Sant Pere es queden a Tercera, però la seva temporada és digne d´emmarcar-se. Enhorabona Riudebitlles. L´any que ve hi haurà una nova oportunitat.
--
Els jugadors riudebitllencs han agraït el suport dels 150 aficionats desplaçats fins al VallèsEls jugadors riudebitllencs han agraït el suport dels 150 aficionats desplaçats fins al Vallès
BARBERÀ ANDALUCÍA (2):
Orta, Dioni, Calvet, Miguel Angel, Luis, Icu (Lopera 60´), Chino, Soto, Romero (Navarro 71´), Badr (Marcos 85´) i Bebeto.
RIUDEBITLLES (0): Sabaté, Romeu, Ramon, Dídac, José, Pau (Genís 83´), Vilas, Xavi Magdaleno, Edu (Javi Lorente 85´), Solà (Armando 46´) i Corbi.

Àrbitre: David Talavera (Baix Llobregat). T.G: Dioni, Soto, Bebeto, Luis (2) (T.V: 85´) // Dídac, José, Xavi Magdaleno, Genís. T.V: Sabaté (81´)

Gols: 1-0 Bebeto 39'; 2-0 Navarro 73'

Incidències: Municipal Antoni Serra i Pujol de Barberà del Vallès. 900 espectadors. Espectacular ambient amb les grades plenes i amb la presència de 150 seguidors del Riudebitlles.