divendres, 6 de març del 2009

Ona Bitlles 107.0 busca logotip



Des d'Ona Bitlles, s'ha obert un concurs perquè totes aquelles persones que hi estiguin interessades, participin en el disseny del futur logo de la Ràdio.
Les bases del concurs les podeu consultar a l'adreça: http://www.onabitlles.blogspot.com/
La data límit per la presentació de la proposta serà el 14 de març de 2009 fins a les 19.00h a les Escoles Velles.

El govern del PSC-GIR-CiU ha apostat decididament per una ràdio municipal, com a mitjà de promoció cultural i social pel jovent del nostre poble, un exemple més del nostre compromís amb la joventut. El compte enrera ja ha començat.

Cal recordar que durant molts anys, aquest projecte, era una eterna partida inclosa en el pressupost municipal d'ERC, cada any es repetia i prometia, i res. Com sempre els fets, superen a les paraules.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

no teniu vergonya, heu estat marejant la perdiu amb els de la ràdio durant 6 anys i ara aneu de salvadors, pregunteu als de la ràdio que en pensen del senyor bruna que no es presentava ni a les reunions els anys que va estar de regidor.

Si realment haguéssiu cregut amb la ràdio ja estaria feta de fa anys,

Anònim ha dit...

es veu que les veritats couen...vau ser vosaltres els que vareu "marejar la perdiu" durant més de 6 anys.... si hi haguessiu cregut faria 10 anys que tindriem ràdio, com també faria molt anys que tindriem el pavello cobert, si hi haguessiu cregut, es clar...alucines mandarines...

Anònim ha dit...

Potser s'haurà marejat algú, però aquí hi ha una gent que van dir que impulsarien la ràdio, i la tenim a tocar, i d'altres que com sempre venen fum, que quan van governar no es van preocupar de les entitats en res (ja que preguntem, pregunta als geganters com els van fotre fora del seu local i quina alternativa els hi varen donar? la puta calle i els gegants a podrirse).

EL ERCsystem de funcionar el podem veure ara mateix, ells que governen el Centro, demanen ajuda per arreglar la teulada i com es natural se'ls hi demana una contrapartida, el tema ja és conegut, no ho repetirem ara, i en un dia tonto es fa assemblea, el senyor Martinez encapçala els que proclamen "encara ens fotran fora de casa". Ara la teulada s'ha fet mal bé de veritat amb la ventada (el bar, per a qui no ho sàpiga, s'ha hagut de traslladar al vestíbol de la sala) i quina solució té aquest senyor?

Això és una metàfora de com governen aquests senyors: EL Centro s'ensorra!!! I el poble una mica més i li passa el mateix!! No volem ser Rupit, senyor Martínez!!!

Anònim ha dit...

"no teniu vergonya?, realment, qui no té vergonya, és el teu cap de llista, Sr.Salius, insultant a l'alcalde i altres companys de consistori, i faltant-los el respecte i fent insinuacions maltintencionades cada dos per tres.
Amb aquest poc bagatge educatiu i social, aneu apanyats.

Anònim ha dit...

Escola, Pavelló, Llar d'infants, tot el poble il·luminat, Maset, Aparcament del 70, ordenació i semàfors de la carretera, casal d'avis municipal, casal de joventut municipal finsitot dissabtes nit, cercavila oberta a tothom, tornada de la Festa Major al centre del poble, finançament per la posta en marxa de la ràdio municipal, canalitzacions noves d'aigua pel trull, asfaltat de carrers, protecció de voreres pensant en els peatons, i tot un POUM. Això només en 6 anys que porten aquest govern GIR-psc. Entenc que això cogui, però la comparació amb l'època Marra no té color. No recordava un govern tan actiu des dels Convergents dels anys 80.

Felicitats a l'actual govern on CIU també està fent una bona feina. Als altres, menys soroll i més treballar en renovar aquest personal rencorós que us representa al Consistori.

bye

Unknown ha dit...

You will have the ultimate flexibility that being able to simply pop in a CAROLINE IN THE CITY allows. With a CAROLINE IN THE CITY DVD there is a one time only expense. No worry of how to pay for ongoing CAROLINE IN THE CITY DVD COLLECTION . This makes learning affordable for everyone. Students who have missed out on the opportunity to get personal vocal coaching now have an option that will allow them to take their singing to the next level without breaking the bank.


lida can be put to use to reduce the effort that is required for reducing weight. You can easily reduce your body weight with the help of lida daidaihua that are available. There are slimming capsules that are making these products available. You can use the weight loss products with daidaihua for better and faster improvement in body weight. There are a number of ways of checking out the lida slimming that are available. You can take the help of the internet to check slimming capsule that are available.C

Anònim ha dit...

http://www.bloglines.com/blog/123vuttionbags
http://www.bloglines.com/blog/123louisbags
http://www.bloglines.com/blog/123bags
http://www.bloglines.com/blog/vuttionbags
http://www.bloglines.com/blog/louishandbags

123 ha dit...

ugg boots have been a popular ugg for quite a while. They have been coming out with cool new styles every year since the begging and you can be sure that they will into the future.There are a few other good brands of these women's uggs that will give you quality and style. You can find anything from the classic tall UGG Ultra Short Boots to sheepskin slippers to as sorts of styles in between.