diumenge, 22 de febrer del 2009

Reforma i ampliació de la Llar d'infants municipal "EL PATUFET"


El Ple de l’Ajuntament ha aprovat per unanimitat de tots els grups municipals el projecte executiu de “Reforma i ampliació de la Llar d’Infants Municipal “El Patufet” elaborat per Activitats Arquitectòniques S.L. El pressupost per contracte IVA inclòs puja la quantitat de 562.469,16 €.

D’aquesta forma s’inicia el procés que portarà a la licitació de l’obra abans d’aquest estiu per tal que les obres s’iniciïn en finalitzar el present curs. Això comportarà que el curs 2009-2010 la llar d’infants s’hagi d’ubicar en un espai provisional. Actualment ja s’està treballant des de la regidoria d’Ensenyament per trobar una bona sol·lució que no afecti el bon desenvolupament de la llar d’infants.

El projecte contempla que la llar d’infants pugui admetre dues línies complertes d’educació, amb un total de 82 places. Això significarà més que doblar el número de places que actualment hi ha a les aules de la llar. També comportarà un millor finançament per part del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya doncs actualment només són 15 les places reconegudes i que reben el seu suport econòmic. Amb les obres totes les places seran reconegudes i el 100% de les places ocupades rebran el finançament que pertoca del Departament.

El projecte reordena l’espai actual que ocupa la llar d’infants, redimensionant els espais a la normativa vigent, adequant les instal·lacions, contemplant un espai de menjador i els serveis per al professorat. La part central del pati entre les aules serà un gran espai amb llum natural que es diferenciarà del pati exterior i que es podrà utilitzar quan el temps no acompanyi per no haver de sortir a l’exterior o també per muntar-hi activitats diverses.

Des del GiRiudebitlles estem satisfets d’haver contribuït amb el nostre treball conjuntament amb els companys de coalició del PSC i actualment també amb els socis de govern CiU, d’haver aconseguit en tant sols 6 anys un nou CEIP Sant Jeroni (amb tots els equipaments i cursos agrupats) i d’una llar d’infants moderna amb capacitat per cobrir la demanda del municipi pels propers anys sobradament.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

He de reconèixer que dels primers 4 anys de govern del GIR n'esperava més, però en aquesta segona legislatura es comencen a veure moltes coses. I a part de les grans obres vull destacar l'obertura a tots els nens dels balls populars de la Festa Major, i l'obertura d'un vertader Casal d'Avis municipal ple d'activitats per tothom.
Heu agafat el toro per les banyes!

Felicitats i endavant

Anònim ha dit...

Ultimament, un dels nous ideólegs d'ERC de Sant Pere ha publicat un escrit al 3d8 en el que podem llegir fins a quin punt està decebut amb com s'està portant el poble últimament. Segons ell, el poble té una tendència perillosa cap a un poble dormitori que en 12 anys doblarà la seva població (consigna del poder metropolità barceloní). I és clar que ha d'estar decebut, jo en el seu cas també ho estaria. Ell, que va venir a Sant Pere de la gran urbs barcelonina amb la promesa d'anar a viure a un poblet petitet, boniquet i roniquet, ara veu que la seva inversió se'n va a norris, quan ara s'estan construint escoles, llars d'infants, pavellons esportius... La seva postal de Rupit s'està esmicolant cada cop més. I això que segur que ell era dels que devia impulsar el grup de veïns que propugnava que el B1 es construiria en 4 anys i ens faria creixer de cop més de mil habitants més, i oh! sorpresa! no ha succeit!! Es dura la vida del ex-urbanita esquerranós...

Anònim ha dit...

Calimero, deus parlar del Fuentes, si home si, gràcies a ells, Esquerra va treure 4 vots més a les últimes municipals, respecte al 2003....
Aquest xicot grinyola per tot arreu, diu que no es pot aparcar al poble..jajaja, quin perdut!!! Ara al CelBlau segur que la converteixen en zona blava, perquè el senyoret pugui aparcar, jajaja
Quina colla d'embusterus aquests d'esquerra, les 7 plagues no arriben, nen, per molt que pinteu el poble, jajaja

Anònim ha dit...

Durant molts anys he jugat a hockei en el Riudebitlles, a les categories superiors, i durant molt de temps erem els únics que jugàvem sense pavelló cobert de tota la categoria, ara per fi, es fa un pavelló amb cara i ulls, però han sigut molts anys que l'Ajuntament d'Esquerra no ens feia ni cas, amb els nous, hi han posat molta voluntat i finalment, després de masses anys tenim pavelló.

Per tant si no tenim camp de futbol de gespa, tingueu paciència, ja el tindreu, però de moment haureu de passar amb el que teniu, els de hockei ja hem passat per aquesta situació, i hem sobreviscut.

Quan no es fan les coses al seu temps tot es retrasa. Al menys aquest ajuntament actual té sensibilitat i interès per la pràctica esportiva, tot el contrari que Marra, Salius i companyia.