dilluns, 23 de març del 2009

Les obres del pavelló continuen a bon ritme

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Això comença a agafar forma. Els convergents han demostrat que saben cedir alhora de fer pactes. En canvi ERC mante la seva intransigencia en tots els temes del poble.
S'acosta el dia que tindrem en 50 metres un pavelló, la pista esportiva de les escoles i la sala d'actes del Sant Jeroni.

PER ERC LA GENT GRAN ES 1 PRIORITAT ha dit...

El nostre benvolgut cap de l'oposició ha titulat el seu últim article del seu bloc "Per Esquerra la Gent Gran és una prioritat". Deu ser ara, bé, i abans, poc abans de les eleccions, perquè un cop passades i passat el platet, "si t'he visto no m'acuerdo". Doncs ara es veu que si, però deu ser prioritària la gent gran de Torrelavit, que és on posarà el primer Centre de Dia. I fa gràcia perquè a sobre, ho justifica, presumptament de forma científica parlant dels 5 municipis més envellits de la comarca, on no surt Sant Pere, quan les estadístiques (podeu veure les que surten al POUM a la web de l'ajuntament) diuen que Sant Pere és dels més envellits, concretament, Torrelavit és el 3r més envellit, Sant Pere el 6è, Font-Rubí és el 7è i Mediona és el 18è, quan els municipis triats són 1er Torrelavit, i després Font-Rubí i Mediona.

Crida l'atenció que és precisament aquest un dels punts principals del programa de CiU local. Si hi ha raons objectives per estar dins dels 3 municipis triats (o anem pel davant de dos d'ells) per què ni tant sols ens esmenten enlloc? No vull ser malpensat, però, potser pensa el Sr Salius que podria afavorir electoralment a CiU? Bé, de fet, diuen que li va dir a la regidora a càrrec del tema, a petició d'aquesta de donar un cop de ma en aquest tema, que ell és a la oposició. Oposició de què? De l'equip de govern o del poble?

I el que "és es colmo" és el copet de ma del Front de Joventuts del Partit, encapçalat per la Sra Fuentes senior, via carta al 3d8, donant les gràcies al Sr Salius per posar un centre d'aquest tipus tant a prop. Potser aquesta senyora viu a Torrelavit. O potser pot conduir. El que no tinc tant clar és que els avis potencials usuaris d'un centre d'aquests puguin conduir com ella. Patètic.