dilluns, 9 de març del 2009

ACTE DE PRESENTACIÓ PÚBLICA DE L’APROVACIÓ INICIAL DEL PLA D’ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL (POUM)


Fa poc més d’un any que es va iniciar el procediment per a l’aprovació del POUM, que ha de dotar el municipi de la normativa urbanística per als propers anys. Un cop finalitzat els treballs de l’equip redactor s’ha aprovat inicialment el POUM pel ple municipal. Amb aquesta aprovació inicial s’inicia un període de 2 mesos per al seu general coneixement i perquè tothom hi pugui dir la seva.
Per això, si és del vostre interès, podeu consultar tota la documentació normativa i gràfica del POUM que està a disposició de tothom.

Un cop finalitzat aquest període es donarà resposta individualitzada a totes les al·legacions presentades tant si es prenen en consideració com si es desestimen.

És per això que animem a tots els riudebitllencs/ques a conèixer el POUM aprovat inicialment i a participar activament en aquest procediment. Els documents presentats no són en cap cas un document blindat, però sí un bon punt de partida sobre el qual poder arribar a un document definitiu.

L’acte públic de presentació serà d’aquest divendres dia 13 a les 19:30 hores a la salad’actes del Ceip Sant Jeroni a càrrec de l’equip redactor.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

que curios l'altre dia, llegeixo al bloc del Salius, queixar-se de l'equip de govern PSC-GIR-CIU, i la seva poca atenció per una apagada de l'enllumenat públic al barri vell, acusant-los "de poca atenció" d'estar de carnaval a la costa i d'estar a la caseta de la Vall d'Aran.

Avui, la referencia de "la caseta de la Vall d'Aran" ha desaparegut...que ha passat? que curiós senyor Salius, comencem a rectificar... És bo començar per aquests detalls, però aleshores, rectifica el munt de bestieses que portes acumulades en el teu bloc, sisplau.
Per exemple, la que insultes a l'alcalde i regidora de "miserables", au va!!

Anònim ha dit...

seran + de 150 persones?

Anònim ha dit...

s'espera la presencia del Gerard Quintana i The Grup de Veïns, a primera fila...

Anònim ha dit...

Què? ho vau fer a les escoles de Sant Jeroni, per què? Doncs, per que no hi vingues el poble en pes.

Anònim ha dit...

Sr. Salius, a l'hora de sortir al 3deVuit, a organitzar la comarca, potser valdria parlar una mica més de St. Pere, eh!, i justificar una mica el sou de l'oposició municipal.

Anònim ha dit...

si ho vam fer per això...la plataforma veïnal va fer el seu acte a les escoles velles, i va ser un gran èxit....o no?