divendres, 13 de març del 2009

ERC VOTA EN CONTRA DEL NOU APARCAMENT DE LA ZONA ESPORTIVA

El ple municipal del 11 de març tenia dins de la seva agenda diversos temes a tractar. El més important, el POUM (Pla d’Ordenació Urbana Municipal), que marcarà com ha de créixer el nostre poble, no només pel que fa a habitatges (que sembla ser l’únic tema que interessa a ERC) sinó el més important, com serà la mobilitat urbana, quins equipaments públics i on es situaran, quin tipus d’habitatge és més escaient a cada zona, previsió d’espais d’aparcament públic, en definitiva, projectar com ha de ser el nostre poble en un futur, és a dir, planificar. En aquest cas, es tractava d’aprovar el projecte inicial de POUM, que a partir d’ara restarà a exposició pública i on tothom que vulgui podrà demanar informació i fer les al·legacions que consideri oportunes durant un termini de dos mesos. Totes les al·legacions seran contestades i totes les que puguin aportar alguna cosa al pla, seran tingudes en compte, per tant, ahir no es va aprovar el POUM, el POUM s’aprovarà de forma definitiva més endavant un cop rebi les modificacions que es derivin de les aportacions de la ciutadania.

Un altre tema que es va sotmetre a l’aprovació del ple va ser el conveni de cessió per part del seu propietari, de la vinya que es troba a sota del pavelló municipal. Aquesta vinya forma part d’un dels plans d’ordenació urbanística d’aquest POUM, i es pretén utilitzar-lo com a zona d’aparcament per a la zona esportiva i l’escola. Tots sabem el problema que és aparcar quan hi ha qualsevol esdeveniment en aquella zona. El propietari no perd res, ja que l’únic que ha fet es cedir el terreny abans de que es tiri endavant l’ordenació d’aquesta zona, quedant-li reconeguts tots els seus drets per escrit per a quant això succeeixi. D’aquesta forma doncs, aquest estiu, malgrat les obres del pavelló, hi haurà una zona pavimentada on poder aparcar pels usuaris de la piscina, per exemple. Aquest conveni es va aprovar, amb els vots en contra d’ERC. La raó que varen donar és que ells ja havien dit que el pavelló hauria d’haver estat situat a un altre lloc, i que ara, degut a una planificació errònia, i veient que el camí lateral d’accés a la piscina quedava estret, s’ha hagut a recórrer a ocupar la vinya de sota. Sembla mentida que aquests senyors vagin a comissions d’obres i tinguin accés a informació d’aquest tipus, perquè hores d’ara sabrien que aquest tema estava ja previst, que fins ara hi havia un marge entre el pavelló i la vinya en qüestió, i que com es sabut, els marges fan pendent i que la propietat del terreny arriba fins el peu del marge, i com fa pendent, estava previst omplir aquest marge fins arribar a la vertical del peu del marge i així guanyar un parell de metres, el que era suficient. Però com hi havia a més el tema del pàrking per solucionar, s’ha preferit arribar a aquest acord amb el propietari, amb el que el cost de modificar el marge es reduirà (el pla inicial era molt més costós) i ara, aquest estiu hi haurà un pàrking disponible per als usuaris de la piscina.

Això és fer poble, això és construir. Ells han estat informats i si tenien dubtes, abans del ple podien haver demanat més informació per poder prendre una decisió. Per tant, una de dos, si no tenien informació és perquè no l’han volguda i per tant ens preguntem quina oposició constructiva és aquesta, i si la tenien, com sempre és tracta de fer oposició destructiva, que és la que els agrada fer.

ERC de Sant Pere en acció...

8 comentaris:

Anònim ha dit...

tot el dia queixant-se de que falta aparcament, i ara que s'en fa un, en un lloc necessari, sobretot l'estiu, voten en contra.
ver para creer.

Anònim ha dit...

mira que sou manipuladors, us assembleu tots tant...

Anònim ha dit...

Manipuladors res, aquí el que diu és que han votat en contra d'un equipament necessari, per tant queda clar que aquests senyors nomes funcionen amb un punt de vista politic, no importa el poble, no importa el que pot ser bo per la gent d'aquest poble, nomes importa fer la contra per ferla, costi el que costi, i s'emportin pel davant el que sigui. jo tambe crec que dakest exemple es pot extrapolar la ridicula i destructiva obra de govern dakesta gent i la pobre, deforme, sinistra, sectaria, difamant i negativa obra d'oposició, on allo del "estas amb mi o estas contra mi" es el denominador comu de tot el que fan (un dels seus actuals regidors va ser vist pintant els cartells electorals on sortia el present alcalde).

Anònim ha dit...

m'agrada que es publiquin aquestes noticies, que a vegades no arriben al poble.

És el mateix que el tema del CENTRO, és patètic que tinguem els socis, la sala tancada fa 2 mesos, fa pena, on és ara el sr. Ciscu Martinez i Companyia? Quines solucions proposa aquest soci i regidor d'ERC? Almenys se que l'Ajuntament va oferir 12.000.000 de pesetes i es van refusar per 4 socis que mouen l'entitat a su antojo.
El Centro s'esta morint, moltes gràcies Ciscu Martinez que la teva aportació i les teves solucions...

Anònim ha dit...

segons el vostre article van votar en contra del pavelló i vosaltres ho veneu que voten en contra d'un aparcament. Aixo és manipular.

Anònim ha dit...

Manipulador? Manipulador ets tu, o potser una mica justet. Jo he llegit 2 temes del ple en aquest escrit, el POUM en el primer paragraf, i el tema de laparcament en el 2n paragraf. Vols que et canti la cançó del dos? Potser no te la saps... Vinga va, tens alguna cosa millor per aportar?

Anònim ha dit...

"Un altre tema que es va sotmetre a l’aprovació del ple va ser el conveni de cessió per part del seu propietari, de la vinya que es troba a sota del pavelló municipal"

Sembla clar el text, l'art de manipular, el teniu molt endins, i la realitat fa mal, baixeu del nuvol, i poseu-vos a treballar pel poble, sisplau.

Anònim ha dit...

ara que tenim un nou i ampli aparcament per anar a la piscina, els senyors voten en contra, espetarrant,