dilluns, 10 de maig del 2010

UN COP MÉS, GRÀCIES SENYOR SALIUS!!!


I és que no ens podem estar, Sr Salius, de donar li un cop més les gràcies. Gràcies per preocupar-se tant de nosaltres. No sé què podríem fer sense vostè. No sé què podíem fer abans de conèixer-lo.

Ara es preocupa en donar nos carnets d’independentista als membres electes del nostre grup. Sàpiga, estimat senyor, que el fet que vostè o vostès presentessin una moció a l’ajuntament sobre un referèndum sobre l’independència i que dins del nostre grup es donessin els tres possibles sentits de vot, si, no i abstenció, demostra:

· En primer lloc, la pluralitat d’opinions i la gran democràcia interna que es dona dins del nostre grup.
· El sentit de vot de cadascú, en una votació com aquesta és personal i qui digui si, no és més independentista que qui digui que no.
· Pensi que a l’hora de votar, no només es valorava què es votava, sinó qui ho presentava, i això també és un factor a tenir en compte.

Però, és clar, que els regidors del nostre grup vulguin ser presents el dia de la consulta i elogiïn la feina feta, segons vostè vol dir que volen aparentar ser independentistes, no? O ho he llegit malament? És una mica tendenciós, no? Vol dir que, coherentment amb el que tots els nostres electes han dit i publicat, un acte com aquest és una festa de la democràcia i, no és això un motiu per donar el recolzament personal i elogiar la gran feina que de forma desinteressada han dut a terme tots els membres de Riudebitlles Decideix, membres procedents de diferents espectres ideològics, només units per la voluntat de donar l’oportunitat al poble de Sant Pere d’expressar-se lliurement sobre un tema tan important? És que tots ells són membres del seu partit? Ah, i hem d’entendre que el fet de participar, els fa a tots votants pel si, no? Doncs nosaltres no som tant tendenciosos com vostè, i per aquest motiu aplaudim la feina feta pel col·lectiu abans esmentat , el que no es desdiu del sentit de la nostra votació de la que hem parlat abans, la raó del qual, Sr Salius, continuarà sent un misteri per a vostè.

Tot és molt obvi per a vostè, tot és etiquetable, però això és el que tenen els grups independents, que no independentistes. Nosaltres fem el que ens sembla, només som esclaus de la nostra consciència i dels pactes als que arribem amb els nostres socis. Vostè és independentista, però depèn de gent de fora.

I del tema de la llera del riu, Sr Salius, què és el que més li preocupa, el riu o desestabilitzar el govern? Si és del riu, benvingut sigui, i de pas, encoratgi als seus amics de l’ADARM a preocupar-se’n també, que no tenen temps pel riu, però si per col·laborar en la seva publicació periòdica, la que fan vostès. Si és per desestabilitzar el govern, de nou, no es preocupi tant per nosaltres. No ho aconseguirà.

Ni l’alcalde ni el regidor de medi ambient desconeixien les accions a la llera del riu fetes pel tinent d’alcalde de CiU, al govern ens ho parlem tot, ni ningú ha fet una tala indiscriminada d’arbres. Canviï de fonts d’informació, que l’enganyen. Els troncs que han vist els seus informadors són les restes de la poda dels plàtans de la Font del Quadres que feia 20 anys que no es feia i tractant-se d’arbres tan grossos, són com arbres. Ah! i en cap moment l’inspector de l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) no ha dit que el que s’havia fet fos ni il·legal ni mal fet, simplement que farien un informe.

El riu està magnífic, com no havia estat mai, fent cas de les preocupacions dels veïns, amb la poda dels plàtans de la Font del Quadres, 20 anys sense haver los tocat, i després de netejarlo de canyes, una espècie invasora com vostè sap, el que s’ha fet en dues parts des del Pont del Trull al Pont de l’Altra Banda, i ara en una tercera part, del Pont de l’Altra Banda al Pont de la Boja, fet per la pròpia ACA.

Gràcies, gràcies, gràcies, i mil gràcies Sr Salius, però ja ens ho fem tot solets. No es preocupi tant de nosaltres.-

2 comentaris:

El Flautista ha dit...

com sempre el Salius, fent amics per tot arreu, volent-se apropiar dels èxits aliens i alentant polèmiques estèrils...

Que díficil ho té el cap de l'oposició forever.

Nanit

Anònim ha dit...

Algú pot dir-me si l'ADARM encara existeix i quines activitats realitza al cap de l'any?
qui és el president?