diumenge, 2 de maig del 2010

INVERSIONS 2010

Tot seguit us fem una enumeració de les inversions que s’estan portant a terme aquest any 2.010 i de les inversions que actualment ja estan en fase de licitació i propera execució.

1. Reforma i ampliació llar d’infants
La reforma i ampliació comportarà disposar de l’espai per ubicar dues línies complertes dels 0-3 anys, menjador, pati interior, espai per als docents,...

2. Ona Bitlles
A finals del mes de febrer s’ha posat en marxa l’emissora municipal Ona Bitlles. Si bé cal destacar que l’entitat Amics de les Interferències és l’ànima del dia a dia de la ràdio, també cal destacar que ha estat l’actual govern que ha apostat per fer una forta inversió i complir una aspiració històrica del municipi.

3. WIFI
Aquest proper mes d’abril es posarà en funcionament la nova xarxa Wifi d’accés a internet amb un cost reduït (inferior als 10 euros) per a totes les llars del municipi prèvia instal·lació del material necessari.

4. Enllumenat Cel Blau
Ja s’està licitant per escollir l’empresa per canviar i millorar tot l’enllumenat del barri del Cel Blau. D’aquesta manera es deixa pràcticment complert la millora de l’enllumenat dels carrers del poble que en aquests últims anys ha vist com es renovava el 75% de la xarxa (barri de l’Altra Banda, barri del Camí de Baix, El Maset, diferents carrers del Barri Gran)

5. Fons Estatal d’Inversió Local
El nou fons d’ocupació estatal es destina al canvi d’un tram important de la xarxa de distribució d’aigua potable. Quasibé 1 km. de canonades i millores en el control de la xarxa. Alguns dels carrers que milloraran la xarxa són el c/Nou, C/Sant Quintí, C/Vilafranca, c/Sant Sadurní.

6. Ordenació de l’exterior del pavelló i del nou aparcament
S’està finalitzant els treballs de millora de l’entorn del nou pavelló poliesportiu i l’arranjament de l’aparcament situat tot just al costat.

7. Segona planta Casa de la Vila
En les properes setmanes s’inaugurarà les obres de la 2ª planta de la Casa de la Vila que donaran per finalitzades les obres de millora de l’edifici consistorial. En aquesta planta s’ubicarà la nova sala de plens i la sala on hi haurà l’arxiu digital de l’Ajuntament i l’espai necessari per a la seva consulta.

8. Recollida aigües residuals zona Torrent Cuitó
Amb aquesta actuació es recolliran les aiguës residuals d’alguns domicilis que encara no estaven connectats a la xarxa de clavegueram.

9. Redacció del projecte d’edifici plurifuncional i Centre de Dia
En els propers mesos es convocarà el concurs per escollir l’equip tècnic que redactarà el projecte executiu de l’edifici plurifuncional i del Centre de Dia.

10. Redacció del projecte de col·locació de gespa artificial al camp de futbol municipal
Ja s’ha redactat i aprovat per ple municipal el projecte per a la instal·lació de la gespa artificial al camp de futbol municipal. La seva possible execució depèn del resultat de diferents propostes que des de l’equip de govern s’estan treballant.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Every lv is checked before louis vuitton goes out, to make sure that on the other end of the shipment is a very happy customer who will shop with us again and again. We don't strive to just sell you a Louis vuitton bags ; we strive to make you giddy with the louis vuitton handbags designer handbag you have ordered from us.

123 ha dit...

If you are into funky fun ugg boots then you can find some of those to. ugg are broadly admired by a lot of humans alignment from kids to the elderly. One above affection of 18-carat uggs is that they accept acutely bendable interiors, which accomplish them actual adequate to wear. The acute actual of these ugg ultimate bind is affidavit which added offers added abundance to anxiety by acclimation temperature according to the acclimate condition. Another affection is that accurate ugg ultimate bind boots is advised with an outsole that can accommodate added absorption and acceptable flexibility.