diumenge, 16 de maig del 2010

El govern de Sant Pere de Riudebitlles diu que l'ACA només va inspeccionar la poda dels arbres


El membre del govern i futur alcalde (gràcies a un pacte amb l’actual alcalde) de Sant Pere de Riudebitlles, Sixte Moreno, ha volgut contestar a una nota que ERC va enviar la setmana passada a tots els mitjans de comunicació afirmant que l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) havia aturat uns treballs i expedientat l’Ajuntament.
Moreno afirma en una nota de rèplica que sí, és cert que l’ACA va venir a inspeccionar els treballs al voltant del riu Bitlles “degut a la denúncia del senyor Salius”, però afirma que la inspecció “només es tracta de la poda dels arbres reiteradament demandada pels veïns de l’Altra Banda ja que, a causa de l’alçada i que feia 25 anys que no s’hi havia actuat, era del tot necessari fer-ho per evitar mals majors”.

Recordem que, per ERC, “els tècnics de l’ACA van acudir al lloc de la tala després de ser avisats que s’hi estaven fent treballs de desbrossament en un espai de la zona propera a la Font de les Quadres i que afectava la flora i la fauna del riu”. En les seves línies, Moreno afirma que des de CDC consideren que és “exagerada la interpretació que fa ERC del fet que hi hagi un expedient, que pot ser favorable, com és el cas, ja que el tècnic no va manifestar desacord amb l’actuació feta per l’Ajuntament”.
Segons Sixte Moreno, en tot moment, l’equip de govern era coneixedor de totes les actuacions fetes al voltant de la riera i, per tant, no és veritat el que deia ERC que entre les mateixos membres del govern hi ha una gran descoordinació.

Sixte Moreno vol deixar palesa la seva opinió per tota la situació que s’està generant: “totes aquestes notícies interessades formen part d’una campanya de desprestigi fruit del nerviosisme d’algunes persones d’ERC que volen atacar el pacte de govern establert a l’Ajuntament de Sant Pere i, més concretament, l’imminent presa de possessió de l’alcaldia per la meva persona. No vull confrontacions que no porten a res de bo i no afavoreixen la convivència dels vilans”.
(noticia apareguda a el3devuit.cat)

13 comentaris:

Anònim ha dit...

no ho sabia que els abres es talaven a cops d'excavadora...

Anònim ha dit...

Poca feina tenen alguns, tot i voler aparentar tot el contrari...
De Savi-rucs ens en sobren per aquí.

Anònim ha dit...

aquí ningú a dit res de talar, sinó podar, tot i que... podar amb excavadora també ho trobo una mica exagerat

Anònim ha dit...

Quan trobis una eina que em permeti podar igual el meu roser que els plàtans de la Font del Quadres, aleshores en parlem...

Anònim ha dit...

amb excavadora,... boníssim, quin crack el sixto.. jua, jua, jua!

Anònim ha dit...

Ostia, nen, quina mena de rosers tens? què són juràssics?

Anònim ha dit...

i aixi dons el regidor de medi ambient ho sabia? mextranya peerque quan es va fer la neteja al pont de l'altra banda ens va jurar que aixo ho havia de fer aquesta tal ACA.

Anònim ha dit...

això vol dir que o us va mentir llavors o que ho esta fent ara

QUADRES ha dit...

Home!! El s-r i son cosí!! quina sorpresa!! Diria que la neteja del Pont de laltra banda era de canyes i ara han podat arbres, be, als d la vostre colla us es tot igual!! quins cracks!!

Anònim ha dit...

ja t'ho has anat a mirar això? si només haguessin podat els arbres potser no els hi haguessin tocat el crostó

Anònim ha dit...

Em sembla que no t'ho has mirat be, pel que sembla no li han tocat el crosto, algu diu que els hi han tocat el crosto, pero sembla que no ha estat aixi

Unknown ha dit...

If you have been looking for the right BEWITCHED to AVI converter that is powerful as well as customer friendly then you have certainly found one. It is not only easy to use BEWITCHED DVD but extremely convenient to. You will adore the speed at which it can go on to convert and diversify BEWITCHED DVD COLLECTION videos into video formats and at the most satisfactory of quality output possible.


lida can be put to use to reduce the effort that is required for reducing weight. You can easily reduce your body weight with the help of lida daidaihua that are available. There are slimming capsules that are making these products available. You can use the weight loss products with daidaihua for better and faster improvement in body weight. There are a number of ways of checking out the lida slimming that are available. You can take the help of the internet to check slimming capsule that are available.

Anònim ha dit...

If your Speedy were to require repair, louis vuitton handbag has better service for those kinds of things that almost any other brand I can think have, save for Hermes. As I mentioned previously, however, good luck finding a louis bag for less than a grand louis bags