dimecres, 19 de maig del 2010

Inauguració de la nova sala de plens i l'arxiu municipal


El proper diumenge dia 23 de maig de 2010 a les 12:45 s’inaugurarà la nova Sala de Plens i l’arxiu digital de la Casa de la Vila.

A l’acte assistirà, d’una banda el Sr. Joan Rabasseda i Ferrer, Director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Governació i Administracions Públiques, i de l’altra, els regidors i alcalde del mandat 2007-2011 i, a més a més, els alcaldes i regidors dels darrers trenta anys dels ajuntaments democràtics i tota la gent que es vulgui adherir a aquesta inauguració.

L’obra ha estat finançada pel PUOSC 2008-2012, anualitat 2008, i amb fons propis de l’ajuntament.
L’espai que s’inaugura té una superfície de 220,70m2 i està distribuïda de la següent forma:

Sala de Plens
Àrea administrativa i altell de l’arxiu digital
Banys
L’espai, a més a més, està dotat de tots els serveis necessaris per a un bon ús del mateix i amb aquesta obra queda rehabilitada globalment la Casa de la Vila.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

ospa, una altra inauguració, al Salius li deu sortir foc pel queixals....
que dura la vida de l'oposició, ves-t'hi acostumant.

Anònim ha dit...

això,canvieu de tema que amb lo de la poda amb excavadora encara en sortireu escaldats

tutankamon ha dit...

que vols seguir parlant de la poda d'arbres? vinga segueix,això no interessa a ningú, només a vosaltres, que no sabeu on agafar-vos.

Per fi el nostre poble es fan coses i molt ben fetes. Durant 12 anys d'ERC a l'Ajuntament, la decadència es va instal.lar al nostre poble. Seguiu amb la poda, seguiu, il.lusos, quina pena ens feu. Abans amb el tema dels pisos, també us la vau fotre a les urnes, això si que va ser una bona poda!!!

La gent no es creu els vostres sermons, perquè són això sermons de pacotilla. Au bon cap de setmana a tothom!!!

Anònim ha dit...

Ben dit tutankamon

Anònim ha dit...

que guapu ha quedat la nova sala de plens.
Per cert quin grup polític volia fer un ajuntament nou?

NEPHERTITI ha dit...

Per cert, de quins 12 anys parleu? Jo no m'enrecordo. Es que ja fa 7 anys!!! Aquest deu ser el s-r o son cosi, no?

Anònim ha dit...

Mare de Deu!! Renegant de la vostra història, si que esteu fotuts i perduts.

herodot ha dit...

No, tens rao. Hauriem d'incloure aquest periode de 12 anys dins d'un periode que podriem anomenar "Historia Negra de Sant Pere de Riudebitlles, el retroces". I podriem a mes, incloure aquest periode dins del temps a estudiar pel projecte de la memoria historica, i caldria que s'estudies a l'escola, que els nens aprenguin i recordin ALLO QUE NO S'HA DE REPETIR MAI MES, com l'extermini dels jueus, per exemple.

El Flautista ha dit...

molt bona idea, Herodot. A més et puc ajudar a fer un segon volum: "EL QUE NO S'HA DE FER MAI DURANT 4 ANYS A L'OPOSICIÓ (2003-2007)" per així no repetir el pitjor resultat de la història en unes eleccions municipals, o sigui,crear des de la sombra un grup de veïns, reventar reunions del Barri Vell, crear una revista dient mitjes veritats, acusasions falses i rumorologia de bar... i tantes altres coses que us faran perpetuar a l'oposició, a part d'un cap de llista nefast sense cap credibilitat.

Si necessites més temes per un tercer volum,Herodot, sols m'ho tens que demanar, perquè en aquesta legislatura també us esteu lluïnt.

herodot ha dit...

Gràcies, Flautista. Veig que estàs informat.

Anònim ha dit...

esteu ben sonats.

Anònim ha dit...

doncs a mi m'agradat molt, si publiqueu aquests llibres pel Sant Jordi 2011, serà segur un best seller.
jajaja

Anònim ha dit...

jo també en publicaria algun altre: "COM APROFITAR QUE ESTIC A L'AJUNTAMENT PER FER-ME EL PIS A BON PREU": segur que triomfa

Anònim ha dit...

Ho veieu perquè esteu a l'oposició?
Per difondre mentides com aquesta. Perquè no vas als tribunals?

Ni tan sols us heu atrevit mai a posar noms al vostre panflet, sempre parlant d'"interessos personals", perquè us hagues caigut una querella al damunt ben grossa.

Poc us ha costat posar noms i cognoms en el vostre panflet per un fet marginal, quan heu pensat que un regidor s'havia arreglat un caminet de muntanya.(Fals per cert, també).

Seguiu creixent-vos les mentides que us vomiten certs personatges, que actuen de la mala fe.
Per coses com aquesta esteu a l'oposició, per mentir i difamar.

Els riudebitllencs en les eleccions del 2007, ja us van posar a lloc, la gent no és tonta.

Seguiu per aquest camí, seguiu...

Anònim ha dit...

ui, quins nervis! Sembla que algu ha tocat el punt dèbil.

Anònim ha dit...

ai, punt debil...al sixto denuncies per tenir les claus de la deixalleria i per arreglar-se un cami....en canvi per fer pisos il·legals o manegades segons alguns ni una trista nota de premsa,,,,nomes escampar merda de boca pero ningu gosa escriure-ho firmant...potser serà perquè tot es fals no?

Au vinga nano, segueix amb els pisos dels regidors i no miris el futur que us espera una altra patacada.

Anònim ha dit...

Aquests són els vostres arguments?
Nervis?jajaja...
Només serviu per pinta parets.

Anònim ha dit...

quanta bilis que surt dels vostres dits

ESTUPENDU ha dit...

parlant de talent artístic, un dels vostres regidors en té molt, que el van veure pintant bigotis a algun recent exalcalde. Feu pena. No teniu arguments i heu d'enredar a pobres ingenus que aquests si signen escrits que després rectifiquen, també per escrit i signat, i a sobre criticant als entabanadors. Heu de rebaixarvos al terreny personal PERQUE EL VOSTRE HISTORIAL US HA POSAT A LLOC. I MENTRE NO FEU CANVIS SUBSTANCIALS AL DAVANT, I A SEGONA FILA, SEGUIREU VEIENT CREIXER EL POBLE, però des de l'oposició, com ha de ser. Au, aneu fent el tontet que és el que us proba.

Anònim ha dit...

Quina merda poble... quanta merda ... haurieu d'anar al "diario de Patricia"....

ESTUPENDU ha dit...

es u que hi ha

Anònim ha dit...

doncs ho hauriem de cambiar...

pel bé del poble... tot seria més ESTUPENDU!

Anònim ha dit...

louis vuitton wallets is the one of the most popular series of louis vuitton wallet products. Many experts of the fashion and sunglasses manufacturing industry speak highly of it. louis vuitton replica handbags series is also designed by Marc Jabos who is the one of the best designers in the world.