diumenge, 14 de febrer del 2010

MILLORES EN LA XARXA D’ABASTAMENT D’AIGUA POTABLE


L’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles inverteix 255.000 euros provinents del nou Fons Estatal 2.010 en la renovació i millora de la xarxa de distribució de l’aigua potable en la xarxa urbana. Actualment una part important de la xarxa de distribució d’aigua potable encara es realitza amb canonades d’uralita que, a més, comporten un grau de pèrdues important en el còmput anual de consum. El projecte contempla la renovació de pràcticament 1 km. de canonades i la instal·lació de comptadors sectorials per controlar l’eficiència de la xarxa. El carrers inclosos en el projecte són: c/Sant Sadurní, c/Sant Quintí i trams del c/Vilafranca i del c/Nou.
El projecte ha rebut el suport unànim de tots els grups municipals. Segons l’Alcalde Vicens Olivé el nou Fons Estatal suposa una gran oportunitat per continuar amb el procés de millora de la xarxa d’abastament d’aigua a les llars del municipi que ja es va iniciar amb l’anterior FEIL on es va executar la nova canonada de connexió al barri de l’Altra Banda pel Pont del Trull i el canvi de canonada d’una part del c/Joan Altet.

En relació amb la millora dels serveis urbans l’Alcalde també ha recordat que aquest mes de febrer s’obrirà la licitació per a la renovació total de l’enllumenat del barri del Cel Blau que culminarà el procés de millora de l’enllumenat de tot el nucli urbà i també, es licitarà la recollida d’aigües residuals d’una part del c/Sant Sadurní i c/Vilafranca per connectar-ho definitivament a la xarxa de clavegueram.

1 comentari:

Unknown ha dit...

lv is a must in your summer selection. As a fashionista, you should deeply know how important to collect a set of outfits in summer. Granted you fall into economic difficulty, you should at least get a new seasonal satchel. louis vuitton kindly prepares numerous summer items in one column for selecting. From the color to the design, they are full of summery feel. Look at this Louis vuitton bags . It is a chic and contemporary louis vuitton handbags that boats luxurious details with elegance and style.