dissabte, 7 de febrer del 2009

La xarxa WIFI i la (mala) memòria...

LA POLÈMICA DEL WIFI

Fa pocs dies el sr. Cap de l’oposició ha manifestat públicament la seva sorpresa que el govern municipal no aprovés una moció d’ERC del passat mes de juny per dotar al municipi de WIFI i que uns mesos després s’ha assabentat que s’hi està treballant.
Voldríem recordar uns punts al sr. Cap de l’oposició i li demanaríem que abans de fer afirmacions consultés les actes dels plens municipals per no caure en el ridícul. Davant l’afirmació del sr. Cap de l’oposició que el govern actúa un cop ERC va presentar la seva moció des del GiRiudebitlles li volem recordar:

1. El grup PSC-GiRiudebitlles ja portava al seu programa electoral la voluntat de crear una xarxa WIFI.
2. Que en el pressupost del 2009 elaborat el mes de novembre passat ja es va contemplar una partida per a la xarxa WIFI

I de pas, us volem reproduir l’acta del ple del 11 de juny de 2.008 aprovada per tots els grups (inclòs ERC) i que literalment diu:

“Intervenint el sr.Vicens Olivé, diu que voten en contra d’aquesta moció(d’ERC sobre el WIFI), no pel seu contingut sinó perquè ells (PSC-GIR-CiU) ja estan treballant en aquest tema i han tingut contactes amb l’empresa Impacte de Vilafranca del Penedès que ha fet una actuació similar a Les Cabanyes i projecten estendre’l al municipi d’Avinyonet i, avui per avui, aquest projecte està en període de proves i, és clar, mentre no estigui consolidat no l’han volgut posar sobre la taula. També comenta que aquest servei l’haurà de contractar la gent, tot i que el preu l’haurà de fixar en el seu moment l’Ajuntament i, fins ara, els estudis tècnics i econòmics que s’han realitzat han estat gratuïts.

Intervenint el sr. Jesús Salius, comenta que al sentir la intervenció del sr. Vicens Olivé, acredita que ells com a grup que forma part de l’Ajuntament, haurien de tenir més informació i potser s’haurien estalviat de presentar aquesta moció però, és clar, la dinàmica que té l’equip de govern és aquesta i l’administra de la forma que l’administra.”


SR CAP DE L’OPOSICIÓ, COM POT AFIRMAR QUE EL GOVERN ARA ACTUA, QUAN EN EL PLE DE FA 7 MESOS JA LI VAN CONFIRMAR QUE S’HI ESTAVA TREBALLANT?

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Com diu el refrany, s'agafa abans un mentider que a un coix. Retreta't a torna't a quedar!!!!

Aquest del Salius, compta malament els assistents a reunions. Té molt mala memòria, s'atribueix mèrits que no són seus,(aqui si que veig proves documentals, objectives e irrefutables, i no insinuacions i acusacions no documentades). Insulta a l'alcalde i menysprea als convergents. No condemna les pintades a la façana de l'Ajuntament però si es queixa dels contenidors malmesos....

Realment Esquerra es mereix un representant d'aquesta poca alçada?
Suposo que socialistes i companyia deuen esperar que no plegui mai...

Anònim ha dit...

una altra vegada!!!!, Jesus!!! t'han enganxat dient MENTIDES, ara quina excusa donareu?.
Menteixes més que l'Espe del PP, nen!!

Fins on sereu capaços d'arribar?

Credibilitat ZERO PATATERU.

Els que hi han a l'Ajuntament no són res de l'altra món, però és que els feu bons vosaltres mateixos!!!

Anònim ha dit...

Ningú es creu res del que diu, durant 4 anys va estar matxacant amb els 700 pisos i blablabla, i va treure 3 regidors, fent el ridicul, també.

Ara torna amb la mateixa cantarella, i ningú comprarà, i tornarà a fracasar.

Ara, d'embusteru, n´és un ratu.

Anònim ha dit...

en quin mitjà de comunicació ha dit això? o esta escrit al Toc?
Gràcies

Anònim ha dit...

Ho haveu vist, en el seu bloc, aqui ho tens literalment, Salius dixit:

"Fa uns pocs mesos les persones d’Esquerra vam presentar una moció en el ple de l’ajuntament on demanàvem que el govern municipal convertís el nostre municipi en una zona WI-FI. És a dir un municipi on tothom qui volgués es pogués connectar gratuïtament a internet des de casa, sense més preàmbuls.
La resolució del govern del PSC-GIR-CIU va ser votar la nostra moció en contra.Tanmateix ja fa uns dies que hem sabut de bones fonts que ara l’ajuntament està negociant amb una empresa la instal•lació d’aquest servei en el nostre municipi, i sabem que el seu objectiu és donar-lo aquest mateix any 2009. La nostra pregunta és, per què l’ajuntament ens vota en contra la moció i després, al cap d’unes setmanes, engega a córrer per tirar la iniciativa endavant? La resposta és molt evident, oi? "

Anònim ha dit...

però no dieu que vau votar en contra de la moció? en què menteix doncs?

Anònim ha dit...

doncs menteix quan diu que ara s'ha enterat que hi estem treballant de fa pocs dies i després de la seva moció....i en canvila realitat es que fa 7 mesos en el ple ja se li va dir que s'hi estava treballant.

La mentida és bastant evident si et llegeixes el seu escrit i l'escrit del ple.

Siau.

Anònim ha dit...

una altra mentida, Salius diu:

"ja fa uns dies que hem sabut de bones fonts que ara l’ajuntament està negociant amb una empresa la instal•lació d’aquest servei en el nostre municipi"

Si fa 7 mesos, 7 mesos!!! al ple, ja li van dir amb quina empresa negociaven aleshores, IMPACTE, a que ve aquest comentari? Que coi hi va a fer als plens, aquest senyor?

"La resposta és molt evident, oi?"

Doncs si, Salius, és molt evident, menteixes, per interès, més que parles. Si amb qüestions secundàries com aquesta, ja ho fas, QUE NO FARAS AMB EL POUM?, a part de compta més gent del compte, es clar....

Anònim ha dit...

em sembla que tot ho agafeu massa per les puntes. potser no sou prou objectius.

Anònim ha dit...

Amb puntes?? amb l'historial que tenim al darrera d'aquest senyor??

No som germanetes de la caritat, i si algú que es vol posar medalles quan no li pertoquen, se l'ha de deixar en evidencia, com en aquest cas. PROU MENTIDES!!!

Les coses clares i la xocolata espesa, xatu.

Anònim ha dit...

hi ha les proves, que cadascu hi posi l'objectivitat que hi vulgui.

Titular del proper TOC: gràcies a ERC el poble tindra WIFI tot i que el govern fa uns mesos va votar-hi en contra.

S'admeten apostes.

Anònim ha dit...

jo aposto per un altre titular:

"Jesus Salius aconsegueix un xarxa WIFI per tot el poble, tot i la negativa del tripartit. Un gran negociador per un gran acord"

En tinc un altre:

"Després de grans negociacions secretes amb la Generalitat, ERC aconsegueix, per fi, l'inici de les obres del pavelló..."

Anònim ha dit...

La llista de mentides o mitjes veritats és inacabable. Són els reis de la demagògia i de la difamació. Es clar que són de lletres, no són de ciències, comptar no és la seva especialitat (el tema de l'últim miting de les escoles és tant com prendrens per rucs, a sobre t'ensenyen la foto, et diuen 150 i ja està). La llar d'infants, si et llegeixes el que diuen, quasi et creus que l'han feta ells.

I multitud d'altres temes, com que l'auditoria mediambiental s'ha enterrat en un calaix perquè segons diu Mr Hamelin, conté tot un seguit de conclusions que van en contra dels interessos d'alguns regidors (és la seva expressió favorita), sempre apuntant al mateix que segons diu ell i tota la seva tropa (ho van dir a l'últim miting) aquests interessos són l'explicació del que el POUM s'hagi fet ara, i no quan ells van governar per última vegada, perquè així hi ha hagut temps de fer requalificacions i ferse uns pisos per fer uns durets. Això fa temps que ho van dient, i si els hi demanes explicacions o que facin el que una oposició responsable ha de fer, que és posar un pleit davant d'un fet de corrupció tant lamentable aleshores et donen llargues i que no troben els papers o que ells són de parlar, no d'anar al jutjat.

Aquí el que de veritat cou, i molt, és que fa ja més de 5 anys algú amb ganes i amb empenta els hi va treure el seu juguet, amb la majoria absoluta mai vista abans, fet que demostra que la gent els volia fora. I això es comproba a les següents eleccions, quan després de difamar i calumniar per terra, mar i aire, només incrementen en 5 persones el nombre de votants, que crec que és una família de nous riudebitllencs del Cel Blau. El fet de la seva existència fa que la resta de forces polítiques s'uneixen i treballen plegades pel poble. I com ells són els posseidors de la veritat, això deu voler dir que la major part del poble està equivocada...

Anònim ha dit...

Sant Jeroni, no t'enganyis, si poguessin anar al jutjat, ja hi serien, sino recorda que el senyor Salius va denunciar via penal a uns riudebitllencs per fotre´ls a la pressó. Que no farien ara?

L´únic, que ha escrit alguna cosa en una mitjà de comunicació sobre aquestes suposades recalificacions, estava "assessorat" per l'antic alcalde. Va tenir que RECTIFICAR per escrit la setmana següent, al mateix mitjà, pel perill de rebre una demanda judicial, per difamacions i injuries. Quan va demanar les proves documentals de les recalificacions al seu "assessor", la resposta va ser:
"Nen, no em facis buscar papers a mi ara". Patètic tot plegat.

Anònim ha dit...

el que no entenc és que el govern votés una moció en contra del wifi i que després dugui a terme.

Sou ben estranys els polítics

Anònim ha dit...

veig que encara no has entes res... o no vols entendre res.

Ah, i no és "després que es dugui a terme", sino ja s'estava duent a terme, tal com tenia establert el programa electoral del PSC-GIR.

Anònim ha dit...

EL WIFI S'HI ESTÀ TREBALLANT ABANS DE LA MOCIÓ, QUEDA BEN CLAR AMB ELS ESCRITS DEL SR. SALIUS I EL SR.OLIVÉ NO?

Anònim ha dit...

Torna't a LLEGIR el comentari del Salius, sisplau, i no diguis més bejenades.
Que li vols salvar la cara? No fotem

Anònim ha dit...

no entenc res...
ara voto que no i faig que sí, ara voto que sí i faig que no.

realment és el que dic, sou ben estranys els polítics. Cada dia esteu més lluny de la realitat

Anònim ha dit...

cada dia teniu menys credibilitat els polítics d'aquest govern.
si de tant en tant miréssiu pel bé del poble i no del vostre propi ego tots hi sortiríem guanyant.

Anònim ha dit...

i els de l'oposició no miren pel seu propi ego? ais.... t'ha faltat cintura nano... però ja saps quina és la sol·lució et presentes i guanyes unes eleccions no?

Anònim ha dit...

Aneu de sobrats, això us falla.
Sou uns polítics de pa sucat amb oli i us penseu que governeu el món.

Anònim ha dit...

els raonaments cap cop són més "profunds"..., quan no hi ha arguments, la descalificació és fàcil.

No m'agrada la verdura, per tant la verdura és dolenta, i ets quedes tant panxu...

Més objectivitat, documentada, millor, i menys subjectivitat,o sigui escampa rumors de bar, calumnies i mentides...

Intenteu TOTS, fer política ben feta sisplau.