divendres, 25 de febrer del 2011

S'INICIA EL PROCÉS PER A LA INSTAL·LACIÓ DE GESPA ARTIFICIAL


En el Ple Ordinari d'aquest dimecres s'ha aprovat el plec de clàusules aministratives i el plec de clàusules tècniques per a la contractació del projecte "Condicionament del camp de futbol per a la instal·lació de gespa artificial". Amb aquesta aprovació s'inicia la licitació... de l'obra que portarà d'aquí a unes setmanes a escollir l'empresa adjudicatària.

Aquesta obra serà possible gràcies a la bona situació financera de l'Ajuntament i al compromís del govern de dotar el municipi amb unes instal·lacions modernes i funcionals, a la voluntat de col·laboració del Club Esportiu Riudebitlles renunciant a una part important de la seva subvenció anual i a tot el futbol base del Club que ha estat l'element determinant perquè es tiri endavant aquesta obra.

Fa 8 anys el PSC-GIR vam dir que tornaríem a col·locar l'esport riudebitllenc com a pioner en instal·lacions i que recuperaríem el temps perdut en tots els anys anterior.El resultat és que en 8 anys s'ha fet realitat el pavelló poliesportiu i properament el camp de gespa.

VISCA L'ESPORT!!!