dimecres, 16 de febrer del 2011

FEINA FETA DURANT AQUESTS 8 ANYS




PAVELLÓ POLIESPORTIU


El PSC-GIR va defensar des del primer moment la construcció del nou pavelló poliesportiu en el mateix espai que ocupava la pista. Vàrem defensar que d'aquesta feina:

1- S'aprofitava un espai existent que ja disposava dels serveis bàsics (aigua, electricitat, gas, telèfon i clavegueram). Per tant aquests costos ja no... calia tenir-los en compte en el projecte del pavelló.
2- Es feia insostenible econòmicament fer un pavelló en un altre terreny (no se'n disposava de cap) i haver de remodelar la pista. A més es doblaven els costos de manteniment al tenir dues instal·lacions (doble despesa en energia, aigua, neteja,...)
3- Sempre vam creure que el pavelló al costat de l'Escola Sant Jeroni seria beneficiós per a l'escola. De fet a dia d'avui ja utilitzen aquest espai en horari de gimnàstica.

Gràcies al pacte de govern amb CIU i de cedir-los l'últim any d'alcaldia, el municipi disposa a dia d'avui d'una instal·lació esportiva de primer nivell. En pocs mesos ja ha augmentat l'oferta esportiva.

Va costar molts esforços redactar un bon projecte, buscar un bon finançament i suportar els 12 mesos d'obres.

Gràcies als clubs i als/les esportistes per la paciència que van tenir però el resultat confirma que l'espera valia la pena.Mostra'n més...