divendres, 25 de febrer del 2011

‎1er ANIVERSARI D'ONA BITLLES: aquest dissabte programa especial


Tot just fa un any que l'Alcalde en aquells moments Vicens Olivé i el llavors director d'Ona Bitlles Jordi Teruel van iniciar oficialment la programació d'Ona Bitlles després d'uns mesos de treballs per acondicionar les instal·lacions i preparar al grup de col·laboradors de l'emisora. És per això que aques...t
dissabte per la tarda es celebra el primer any de la posada en marxa de la ràdio municipal. De les 4 a 6 de la tarda hi haurà una programació especial on tots els col·laboradors hi participaran. Tancarà l'acte una xerrada amb l'Alcalde i el regidor de Comunicació del PSC-GiRiudebitlles Vicens Olivé.

Cal recordar que aquesta ha estat una inversió impulsada des del govern del PSC-GiRiudebitlles i que va iniciar els tràmits ja l'any 2006 sol·licitant a la Generalitat la concessió de l'emissoria i redactant el projecte tècnic de la mateixa. La seva existència també és fruït de l'esforç dels Amics de les Interferències que fan possible el seu funcionament amb la seva dedicació i empenta.

Els estudis d'Ona Bitlles han suposat una forta inversió però mica en mica va donant els seus resultats i els objectius que des del govern hem defensat: dinamitzar l'activitat cultural del municipi, ser un arxiu sonor del nostre present i de la memòria històrica dels riudebitllencs i riudebitllenques, informar dels plens municipals (properament) i el que és més important conformar un grup de col·laboradors importants que de forma altruïsta en gaudeixen i la comparteixen.