diumenge, 7 de març del 2010

Manifest de l'Alcalde respecte als fets ocorreguts el passat 28 de Febrer

L’alcalde de Sant Pere de Riudebitlles manifesta respecte als fets ocorreguts el passat diumenge a la matinada al municipi el següent:

- Des del Consistori donar el suport necessari a la família de la víctima veï del municipi, doncs no hi ha cap tipus d’explicació ni justificació que ampari una mort violenta.

- reafirmar-se en l’excepcionalitat dels fets que han trencat la vida quotidiana de les persones del municipi i que es tracta d’un fet puntual però alhora molt colpidor. No es pot obviar que la gravetat dels fets ha deixat una forta empremta de desconcert i sorpresa en tota la població.

- Confiar plenament en el treball del cos dels Mossos d’Esquadra en la seva investigació dels fets i en l’actuació implacable de la justícia un cop arribi el moment.

- En aquests moments tots/es els riudebitllencs/ques hem d’actuar amb la serenor i saviesa que la situació requereix, però al mateix temps amb fermesa per denunciar els fets ocorreguts i mostrar de forma clara el nostre rebuig i condemna.

- Cal que poc a poc però amb pas ferm tots i totes podem recuperar la tranquilitat dels nostres carrers i places, en definitiva, la normalitat del dia a dia del nostre municipi.


Vicens Olivé