dijous, 4 de març del 2010

I Fira de l'intercanvi i segona mà de Sant Pere de Riudebitlles


Benvolguts riudebitllencs i riudebitllenques,

El proper diumenge 18 d’abril hi haurà la I Fira d’Intercanvi i de Segona mà de Sant Pere de Riudebitlles que es realitzarà a la Plaça del Paper de les 9:00 a les 14:00.Us volem convidar a tots i a totes a participar-hi ja sigui reservant les vostres taules o visitant els expositors per intercanviar els vostres objectes. A continuació us expliquem en què consistirà aquesta fira.

Concepte de mercat d’intercanvi:
Intercanviar objectes o serveis personals sense l’ús dels diners per evitar que els objectes innecessaris esdevinguin residus i alhora esdevingui una eina didàctica per als infants sobre el consum responsable protegint sobre la compra compulsiva i afavorint el respecte als béns personals i d’altri. És una activitat oberta a tots els públics, un espai cívic que proporciona avantatges ambientals, econòmics i socials de relacions humanes recuperant a la vegada una tradició ja oblidada. Pot ser una bona eina en aquests temps de crisi per ajudar a les famílies més desfavorides econòmicament i una nova manera de concebre la vida i de relacionar-se.

Concepte de Mercat de segona mà:
Posar a la venda objectes ja utilitzats o no amb un preu simbòlic i per sota del seu preu real abans de llençar-los ja que poden ser usats per altres persones a un cost molt baix. Les avantatges són el respecte medi ambiental, l’ajuda econòmica a les famílies desfavorides i la contribució a les relacions humanes.

Objectes a intercanviar o vendre:
Objectes vells o nous que no s’utilitzin: roba i complements, llibres, contes, mobles, eines, jocs, joguines, plantes, menjar, productes d’elaboració pròpia, bijuteria, joies. objectes de la llar, música, instruments musicals, material informàtic, material d’escriptori, eines de la cuina, electrodomèstics, objectes per a nadons, objectes de la llar, mòbils, serveis personals (massatges, neteges, arranjaments a la llar, pintades, reparacions a la llar, cangur, lectures de contes o llibres, coneixements, habilitats, etc.) i banc de temps.

Participació:
Reserva gratuïta de les taules (places limitades) o de l’espai per exposar els objectes particulars reservant un espai determinat i alhora els visitants poden participar aportant els objectes que vulguin intercanviar amb els exposats a les taules.
Com a novetat per diferenciar-nos de les altres fires similars hi haurà una taula reservada per als infants que vulguin intercanviar o vendre les seves coses essent una experiència enriquidora i educativa sobre el consum responsable, el valor cap als objectes així com l’habilitat de negociar i relacionar-se amb els altres infants.

Organitza: Ampa Escola Estel de Sant Pere de Riudebitlles.
Col·labora: Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles

Reserves:
Escoles Velles de dilluns a divendres de les 10:00 a les 13:00 i de les 17:00 a les 20:00 (Marta Alarcón)
667 422 913 de 10:00 a 19:00 (Montse)
estel.escola@gmail.com

Durant la jornada se subhastaran objectes prèviament exposats al blog de l’Escola Estel (http://escola-estel.blogspot.com) i també es farà un sorteig entre tots els participants que comprin algun producte a la parada de l’escola.

Us hi esperem a tots!
Atentament,

AMPA Escola Estel

4 comentaris:

Unknown ha dit...

On MY THREE SONS
disc one, we have Paradise Lost. On the next MY THREE SONS DVD
disc called Curriculum Vitae we have the tragic death of an 18- month old toddler whose mother. On MY THREE SONS DVD COLLECTION
disc three, Mirror Image they have to deal with the murder of a politically prominent couple in their own home.


Phony purses tend to accept actual bargain lining bolt central the Chanel handbags
that is ailing absorbed to the replica Chanel handbags
frame. Complete Chanel handbag accept candied covering that smells just like leather!

Unknown ha dit...

Are louis vuitton handbag too expensive for you to afford? louis bag are really irresistible. But unfortunately, not all of us can afford these designer handbags. This does not mean that we cannot keep up to the latest trends. Here are few tips on how you can own your louis bags without having to spend thousands of dollars.

Anònim ha dit...

http://123bags.blog.com/
http://123louisvuitton.blog.com/
http://123louisvuittonbags.blog.com/
http://louisbags.blog.com/
http://louisvu.blog.com/

123 ha dit...

If you are into funky fun ugg boots then you can find some of those to. ugg are broadly admired by a lot of humans alignment from kids to the elderly. One above affection of 18-carat uggs is that they accept acutely bendable interiors, which accomplish them actual adequate to wear. The acute actual of these ugg ultimate bind is affidavit which added offers added abundance to anxiety by acclimation temperature according to the acclimate condition. Another affection is that accurate ugg ultimate bind boots is advised with an outsole that can accommodate added absorption and acceptable flexibility.