dilluns, 25 de gener del 2010

EL PAVELLÓ JA ÉS AQUÍ!!!


Aquest passat dissabte 23 de gener es va jugar el primer partit oficial al nou Pavelló de Sant Pere de Riudebitlles, entre el Club Pati Riudebitlles i l'Espluga de Francoli. Enrera queden 6 anys de projectes, idees, treball, números… Feia anys que el nostre poble es mereixia aquesta instal·lació. Finalment ja és aquí i per la cara d’il·lusió dels jugadors i públic aquest Cap de Setmana m’atreveixo a dir que s’ha fet una bona feina.

Ara és temps d’agraïr a totes aquelles persones i institucions que han col·laborat en aquest projecte. Gràcies en primer lloc al Joan Martí Guash, l’alcalde que va parir aquest projecte i el va defensar arreu i fins el final. Gràcies Joan! Gràcies a tots els components i amics del GIR per la seva persistència i aposta per aquesta obra. Gràcies als companys de govern del PSC, per entendre que aquest Pavelló era una prioritat. Gràcies a CiU per saber canviar d’opinió i arribar a l’acord que l’ha fet possible. Gràcies a la Diputació de Barcelona, a la Generalitat, i al Consell Català de l’Esport pels diners aportats, que han suposat més del 75% del cost de l’obra. Gràcies al Club Pati Riudebitlles per la seva paciència i recolzament en tots aquests anys. També donar les gràcies a tots aquells regidors que en el passat van tenir com a prioritat fer un Pavelló a Sant Pere, i que per causes alienes a la seva voluntat no va ser possible. El seu esforç i empenta ha estat present en molts de nosaltres.

Sempre he dit que l’esport és més que jugar i passar l’estona, l’esport és com una segona escola. Els valors com la disciplina, la tolerància, l’esforç, el treball en equip, el companyerisme…Tots ells estan presents en la pràctica esportiva. Per això és important fer un gran esforç des de l’Ajuntament per tenir les millors instal·lacions esportives possibles.

Visca l’esport i visca Sant Pere.

Marc Romeu
Regidor d'Esports
GIRiudebitlles

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha quedat ben maco!

Però la foto no és del partit de hoquei, és d'un partit de 'velles glòries' del futbolsala local. I perquè? Potser pq volien ser els primers en jugar-hi (regidor, alcalde... i amics varis).
Un secretisme gairebé absolut, perquè jo, com a membre d'un equip de futbol sala que fa vàries temporades que hi juga, no tinc constància d'aquest partit. I m'han fet saber que altres equips tampoc ho sabien. VISCA LA TRANSPARÈNCIA!!! Sr. Marc Romeu, podries explicar-nos què se sent al jugar a la pista nova? Tinc molta curiositat...

Espartacus ha dit...

Hola Maco, sapigues que al Pavelló fa dies que s'hi fan entrenaments i activitats. Informa't, seràs més transparent i menys tendenciós.

Secretisme? Aquest dia que fas esment hi havia gent del GIR, de CIU i d'ERC. On el veus el secretisme? Fas molt soroll per no res.

Suposo que també saps que després van anar a fer un senyor sopar al CLOS D'EN PEP (molt bó el magrec d'ànec, Pep) i l´última copa al PUB CLARET ( Amb el Miquel sempre darrera la barra).
Es comenta pel poble que anaven amb passamontanyes pels carrers per mantenir el secretisme...

A alguns tenir un GRAN PAVELLÓ més que res els hi fa picó. Aviat tindrem una nova llar d'infants,
+ picó. ( vinga cap a la farmàcia a comprar crema)

ESPARTACUS

PD: Tu has jugat al futbol sala tant com jo he fet macramé.

FEDERER ha dit...

Apreciat esportista d'èlit. Si ets membre d'un equip de futbol sala que fa vàries temporades que hi juga, voldràs dir que ets del F.S. RIUDEBITLLES (saps què vol dir, no?), no et referiràs als equips que juguen la lligueta perquè cada any n'hi ha de nous i juguen en un periode concret de temps que no és ara. I aleshores ja hauràs entrenat, perquè van entrenar precisament el dia abans, o sigui que nano, ni d'èlit, ni esportista ni res. A més, veig que tens una vista prodigiosa perquè per la foto no es distingeix quines persones són, per tant, apa mac@, que et moqui la iaia!!

Anònim ha dit...

Un gran equipament esportiu municipal, dels millors que podem trobar pel Penedès, sense cap dubte.

Ara PSC-GIR i CIU, comenceu a treballar per aconseguir la instal.lació del nou Institut de la Vall del Bitlles al nostre poble. No feu com el Salius, el de l'Esquerra que pensa en les persones.. de Sant Pere? que va decidir instal.lar el Centre de Dia per la Gent Gran a Torrelavit.
Quan l'inauguraràs Salius?

Anònim ha dit...

la setmana dels tres dijous

tururu ha dit...

Marc, ets tot un senyor. Un altre li dedicaria al Jesús Salius, que si per ell fos, avui tindriem un pavelló com Sant Quinti o Torrelavit, guapus però standards, i una escola Sant Jeroni sense gimnàs!!!
Cal recordar aquestes coses perquè les coses s'han de fer ben fetes, no fer xapuses.Enhorabona Marc i companyia.

Anònim ha dit...

No sigueu ingenus...gent jove pa tou... Per ERC el pavelló MAI va ser una prioritat. Van tenir molts anys per fer-lo, i no el nyap que van parir.

Quan van veure que la cosa anava en serio van voler apuntar-se al carro, intentant boicoteja tot el que van poder, interferint amb els seus "contactes" a la Generalitat, per exemple.

No sigueu ingenus...

Unknown ha dit...

I know that louis vuitton handbags and other designers may have their bags and stuff priced a little too much than the other available Louis vuitton bags that is made affordable and available in the market but what I am after is the quality of louis vuitton . They happen to make the sturdiest ones in the market since lv specializes in making trunks, leather goods, accessories, watches and other jewelry.

123 ha dit...

http://funnyboned.com/user/view/voted/login/eshopping123
http://funnyboned.com/user/view/voted/login/hardysed123
http://funnyboned.com/user/view/voted/login/hermes123
http://gabmarkdofollow.info/user/history/christian111/
http://gabmarkdofollow.info/user/history/hoganscarpe111/
http://gabmarkdofollow.info/user/history/hoganscarpes222/
http://gabmarkdofollow.info/user/history/replicahandbags111/page/1
http://gabmarkdofollow.info/user/voted/Chanel123/
http://gabmarkdofollow.info/user/voted/hermes123/
http://gadgetblips.dailyradar.com/profile/123bags123/