diumenge, 3 de gener del 2010

Tres nous encausats de Sant Pere de Riudebitlles per recollir firmes pel dret a decidir

Tres persones de Sant Pere de Riudebitlles han estat encausades també per recollir firmes pel dret a decidir el 9 de març del 2008 en aquest municipi de l'Alt Penedès i hauran de declarar al jutjat de Vilafranca del Penedès el 23 i 24 de febrer. Aquests tres nous encausats se sumen a les deu persones que el jutjat d'instrucció número 2 de Vilafranca del Penedès ha citat a declarar com a imputats per "delicte electoral" per la recollida de signatures a la campanya Decideixo Decidir, impulsada per la Plataforma pel Dret de Decidir i la Plataforma Sobirania i Progrés.

Les dues plataformes van posar en marxa una jornada de recollida de signatures per la campanya Decideixo Decidir, que mitjançant l'exercici del dret de petició intentava adreçar al Parlament de Catalunya una "reivindicació col·lectiva", que és la transferència a la Generalitat, per part del govern espanyol, de la competència de convocatòria de referèndums. Gairebé dos anys després dels esdeveniments, però, la Plataforma Sobirania i Progrés lamentaven aquest dijous l'encausament d'una desena de persones a Vilafranca del Penedès per suposat delicte electoral', va lamentar. Cinc membres de Reagrupament, un de la CUP i un d'ERC de Vilafranca del Penedès ja havien estat encausats per la recollida de signatures a favor del dret a decidir el 9 de març del 2008. El jutjat d'instrucció número 2 de Vilafranca del Penedès els ha citat a declarar com a encausats per "delicte electoral".


Informació apareguda al diari Avui (03-01-10)

3 comentaris:

Unknown ha dit...

For those of you who own louis vuitton or would like to someday, just know that how you treat lv will affect the longevity of the bag. You can pass Louis vuitton bags down to the next generation if you take care of it. louis vuitton handbags were made to last for a lifetime. The quality of each bag speaks for itself. All I am saying is handle with care.

Unknown ha dit...

What makes the Ed Hardy Clothes
unique is the vintage designs that they make use of. You can purchase hardy shirts
from several department stores and shops. Whether it is hardy shirts
you are looking for or hardy shirt
.


lida daidaihua
therapy is normally advised to get consumed early during the morning. Headache are some from the side penalties of daidaihua
, when you determine to go ahead with lida slimming
medicine. It's possible to purchase slimming capsule
at any on-line pharmacy which provides genuine slimming capsules
. Also it shouldnt be forgotten that lida
seriously is not the over the counter drug.

123 ha dit...

If you are into funky fun ugg boots then you can find some of those to. ugg are broadly admired by a lot of humans alignment from kids to the elderly. One above affection of 18-carat uggs is that they accept acutely bendable interiors, which accomplish them actual adequate to wear. The acute actual of these ugg ultimate bind is affidavit which added offers added abundance to anxiety by acclimation temperature according to the acclimate condition. Another affection is that accurate ugg ultimate bind boots is advised with an outsole that can accommodate added absorption and acceptable flexibility.