dimecres, 29 d’abril del 2009

Inaugurem el Casal Municipal de la Gent Gran de Sant Pere


Benvolguts convilatans/es,

El proper dia 4 de maig, començarà a funcionar el nou Casal Municipal de la Gent Gran de Sant Pere. Després d'uns quants mesos de negociació, Caixa Penedès i aquest Ajuntament hem arribat a un acord pel qual l'esmentada entitat cedeix l´ús de l'antic Casal d'Avis de Caixa Penedès a l'Ajuntament de Sant Pere, junt amb una assignació econòmica anual per cobrir les despeses més bàsiques i continuar funcionant únicament com a Casal Municipal de la Gent Gran. El personal a càrrec de l'equipament serà el mateix que s'ocupa de la Sala de la Gent Gran de les Escoles Velles. D'aquesta manera, unifiquem ambdós casals en un de sol. A partir d'ara tothom, tan persones jubilades com pensionistes, vidus i vídues, etc, podran gaudir dels serveis i les activitats que es realitzin al nou Casal sense haver de tenir cap llibreta d'estalvi a cap entitat bancària.

En general, s'ha procurat mantenir les activitats que eren pròpies del Casal (coral, podologia, etc) i unificar activitats que es feien als dos casals per evitar duplicacions innecessàries.

Crec que amb el nou Casal Municipal de la Gent Gran millorarem les condicions en que es fan les activitats destinades tant a la gent gran com a pensionistes, vidus i vidues i tothom qui vulgui fer ús d'aquest equipament.

Per últim, convido a tothom a la Festa d'Inauguració que tindrà lloc el 8 de maig a les 6 h de la tarda.Us hi esperem

Joan Martí Guasch
Alcalde

2 comentaris:

jordi ha dit...

S'espera que vingui el regidor de benestar del consell comarcal?
Aquesta gran noticia per la gent gran deu ser gracies a ell, no?
Que va fer ERC per la gent gran de sant pere, els 12 anys que va governar?
bancs pels carrers i para de comptar...

Anònim ha dit...

Molt bona noticia, enhorabona per la feina ben feta de l'equip de govern PSC-CiU-GIR. Aqui es veu qui treballa pel poble.

Mentrestant ERC comptant 5000 habitants, ells que no saben ni comptar els assistents d'una reunió.
Segons ells, ara ja hauriem de ser 3600habitants, almenys això dient abans de les eleccions.
Comptar no és el seu fort.