dimarts, 20 de gener del 2009

El pavelló ja està en marxa


Les obres del pavelló es van iniciar la setmana passada. S'espera que per finals d'aquest any ja estigui acabat i en podem gaudit tots els riudebitllencs i riudebitllenques.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola caragirats,

A veure com queda la vostra obra faraonica, d'aqui uns mesos podrem posar nota,ja riurem tots plegats, haureu deixat el vostre segell al poble per molts anys, segurament sera el vostre final com a grup a l'ajuntament quan la gent valori l'obra magna.

Anònim ha dit...

Mira que hi ha borinots per aqui...
L'obra faraonica¨, l'obra magna ja esta feta fa mesos,és la nova escola Sant Jeroni, no t'enteras contreras!!!I aviat tindrem una nova llar d'infants magnifica.
El pabelló serà de lo milloret del Penedès...i tu tindras ràbia...perquè criticar, penjar cartells, pintar parets, costa poc. Treballar i fer coses positives pel poble, no és a l'abast de tothom, i menys per gent com tú, que té un òs a l'esquena.

Anònim ha dit...

Hola caragirats!!

L'escola és gracies en bona part al govern d'ERC del Pere Marra i respecte a la llar d'infants no se on veus les obres perque jo diria que esta tot igual no?

Anònim ha dit...

de fet el pavelló serà la única obra que hauran fet tots solets, vaja sense comptar que està subvencionat per la gene, és clar. L'escola és obra directa de la generalitat...

vaja que no es veu per enlloc la tasca de govern que tants èxits els dóna. o què ells veuen

Anònim ha dit...

quina pena de comentaris, faltant a la realitat. Per sort, ERC no té res a veure amb la nova escola Sant Jeroni, sino ara no tindria el magnific gimnàs/sala d'actes, oi Salius, que t'ho volies carregar? obra directe de la Generalitat?jajaja. De l'obra del Pere Marra, millor ni parlan-ne, quina?
Bé, ja que treus el tema, et recordaré que durant els 12 anys d'ERC governant, tots els carrers que s'arreglaven, el 90%del cost anava a càrrec dels veins(recordes el c/puigcugol?), sempre, per no fer distincions, argumentaven.
Canvia el govern, es vol arreglar el Barri Vell, ai las!, aleshores canvia el discurs d'ERC, l'Ajuntament s'ha de fer càrrec del cost, massa car!!!quina barra tenen alguns...
Per acabar, la nova llar d'infants serà gràcies al Sr.Salius...venga...vamos a contar mentiras tralala...bis

Anònim ha dit...

no se si la tasca de govern dona èxits, ara, que després de 4 anys fora del govern, només sumis 4 vots més, fent una campanya com la que ara comenceu contra el POUM perquè no us agrada, és fer el ridicul!! No per més cridar heu de tenir raó. La democràcia és respectar la majoria, i ara esquerra és minoria absoluta.