dimarts, 20 de gener del 2009

Crònica Gegantera, a les llunyanes terres del Riudebitlles

Navegant hem trobat aquesta crònica dels Gegants de Calella, de quan van venir a actuar al nostre poble. Molt recomanable, a veure si endevineu de quin bar parlen?

8 comentaris:

Anònim ha dit...

El cap de llista d'esquerra, s'equivoca bastant, sap sumar? mira que és fàcil!!!, com pot dir que hi havien més de 150 persones al seu miting de les escoles velles, quan la sala no estava ni plena i el nombre de cadires era inferior? Que ho demostrin amb bones fotografies i no la cutrada penjada al seu bloc...a veure si haurà de tornar a l'escola...

Les urnes ja van dictar sentencia, ni el tremendisme ni la mentida, fructifiquen mai. El seu model de pessebre esta esgotat. La gent és molt intel.ligent i no es deixa entabanar per 4 polítics no gaire bregats.

Fa tres anys, amb el seu grup de veïns, ja anunciaven l'apocalipsis, i quin és el resultat? tots el podeu veure,i el poble ja gaudeix una nova i moderna escola i un pavelló magnífic en construcció. Fets i no paraules.

El seu cap de llista de lo pitjoret d'esquerra a la comarca, mentint i faltant a la veritat cada 2 x 3, per tant, sense credibilitat.

No té ningú vàlid ERC per sustituir aquest senyor? (els 2 que el segueixen a la llista, tampoc)

Sabent que no podran guanyar mai. amb aquest cap de llista que fa amics per allà on passa, i que va de resavi? Pitjor resultat no obtindreu, us ho asseguro...

Reflexioneu amics, reflexioneu...teniu temps...

Anònim ha dit...

veig que has estat molt mal informat pel teu regidor...

Primer: La sala estava plena, no sé si hi havia 150 persones però la gent va haver de quedar-se dreta al darrera perquè no hi havia lloc.

segon: Felicitats als regidors d'ERC per la manera com van explicar les coses, molt clar i explícit (una feina que hauria d'haver fet el govern)

tercer: és una bajanada la planificació que han fet els nostres polítics (no em creia lo dels números que van penjar pel poble però realment la cosa suma)

quart: Espero que ERC continui informant perquè ja tinc pensades unes quantes alegacions per presentar

cinquè: algú m'haurà d'explicar qui hi guanya amb aquesta planificació urbana!!!

sisè: proposo que es creï una plataforma ciutadana (sense polítics) o algu així per aturar aquesta animalada, jo m'hi apunto

Anònim ha dit...

Vinga xato, la podeu remuntar quan vulgueu. I no hi havia 150 persones ni de conya, tot i que al darrere hi havia gent dreta, al davant hi havien llocs buits, i entre la pantalla i els primers llocs hi havia espai. Amb prou feines podrien haver 80 persones, només cal veure la foto de la fura digital, foto de l'acte. El problema no és si hi havia 150, 80 o 350. El problema és mentir d'aquesta manera.

Per cert, ja hem pogut veure una mostra del sistema de participació que propugna ERC, la participació "artística". Ho haveu vist? L'ajuntament pintat. Com sempre, aquests quan no governen, pinten. I està molt bé informar casa per casa de coses, però el que no està bé és omplir de merda el poble, al menys, un cop acabat, es recull, no com ara que tenim el poble ple de papers penjats.

Anònim ha dit...

ANONIM II

Ja veig que el company anònim no vol esperar a la presentació oficial de la proposta del POUM que farà l'equip de govern, directament dóna tota la veracitat als regidors d'ERC, si tant neutral vols semblar amb aquest punt ja t'has delatat, posiciona't en contra quan tinguis tots els elements d'anàlisis, `llavors tindràs més arguments i no se't veurà tant el "plumero".

Anònim ha dit...

El grup de veins, ai ERC, ja han tornat a pintar el poble i a dir-nos que ve el papus i que es faran 1000 vivendes. Mama por!!!

Això ja ho van dir el grup de veins durant la llarga campanya electoral(2 anys) previa a les eleccions 2007. Recordeu? i com estem? ni hem doblat població ni s'han fet 700 vivendes. Que tenen amnesia, ara? Es repeteixen més que l'all.

Els resultats electorals van demostrar que el model de poble que vol esquerra, el poble el rebutja. Ho haveu vist!! 3 regidors i a l'oposició.

Ningu es creu (suposo que ells tampoc) que es construiran 1000 vivendes en 12 anys, la falera constructora s'ha acabat per sempre.

Quantes vivendes es podien haver construït durant els últims 20 anys segons les antigues normes i no s'han fet? 200? 300?

ERC mentres va governar no va tenir mai cap intenció de canviar les normes subsidiaries, perquè la llei eren ells (o ell). Un cop fora, llavors si, corre-m'hi tots, a canviar les normes al seu gust, sino ja estas titllat d'especulador.

El POUM però ha de regular el territori. Hi han moltes parcel.les que fa 20 anys si pot construir i no s'ha fet, perquè els propietaris no volen, per tant has d'ampliar el ventall per poder donar opcions, i que no passi com ens ha passat, que al centre del poble fa 20 anys que s'hi pot edificar però els propietaris legitimament no han volgut.

En fi, els de l'Ajuntament, podrien millorar la política de comunicació una mica, tot i entendre que estant molt escaldats pels pollos que monten aquest grup de veins, ai ERC, com en el de la reunió per les obres del barri vell...

La democracia és aceptar la voluntat de la majoria, no de qui crida més, i alguns semblen volen impusar la seva, a base, per exemple, de comptar més assistents dels reals per fer burda propaganda al 3devuit.

Anònim ha dit...

assitentens al acte d' erc:
familia fuentes
pares jesus salius
pilar marra
rosa,Sra. de pere marra
els dos regidor a l'oposicio
etc. etc.
JO HI ERA, UNA VERGONYA!

Anònim ha dit...

si tanta poca gent hi havia, com és que us ha fet tant de mal? esteu segurs que el que us cou no és que va ser un èxit?

a més a més no teniu ni un argument per rebatre les coses que s'hi van dir, cosa que vol dir que són veritats com a temples.

Anònim ha dit...

mal?jajaja...
si hagues fet mal segur que estarien calladets, però com que menteixen més que parlen, (primer s'ha d'apendre a comptar...), us cou a vosaltres, que el govern també digui la seva, i al final, a qui es creu el poble, es refleja a les urnes, no en pintades i xarlotades varies, en fi, mai us fareu grans...