dissabte, 24 de gener del 2009

+ de 150 persones??


Aquest títol i aquesta foto, encapçalen un article del bloc del Jesus Salius. Ens vol vendre l'èxit de la reunió que va fer el grup d'Esquerra, dissabte passat a les escoles velles, perquè hi van assistir més de 150 persones.
Si analitzem la fotografia feta des del fons de la sala, comencem a comptar... 13 per la dreta... i 19 per l'esquerra..., en total 32. Segur que hi han 120 persones darrera l'autor de la fotografia? Devien estar molt apretats,no? Si amb una dada tan objectiva i fàcil d'obtenir ja passar això, que podem esperar de la resta?

24 comentaris:

Anònim ha dit...

la deriva que porta aquest senyor és preocupant, insulta a l'alcalde i regidora d'acció social titllant-los de miserables, posa en dubte l'honorabilitat dels regidors de govern periòdicament, i ara menteix en primera persona, per un benefici propi. La fi no justifica els mitjans, senyor.
Una reunió on gairebé tots eren militants del partit, la vol convertir en un gran esdeveniment de gran convocatoria. Quin ridicul!!!
Si li quedava alguna credibilitat, amb aquest fet, ja l'ha perduda del tot.

Anònim ha dit...

Jo vaig anar-hi, i mirant la foto queden dos angles morts a dreta i esquerra on hi hauríem d'afegir un bon nombre més de persones, entre elles el Carles Rovira (chapeau!). La gent fora de la sala arribaven fins gairebé el taulell d'informació, la majoria drets. Vaig sentir algú que a l'inici de l'acte va contar els assistents i deien noranta i pico. Durant la xerrada va seguir entrant molta gent. Poder no eren exactament 150, però és de les vegades que he vist les escoles més plenes en un acte d'aquest tipus.

Anònim ha dit...

si si ara justifiqueu-vos, quin ridicul!!! dos angles morts? si si, la gent es va amagar a l'hora de fer la foto...jajaja..a no? estaven al lavabo en aquell moment... Hi havia gent fora fent cua fins el 70, jajaja.... va home va... quina barra!!!

Anònim ha dit...

Hi havia entre 70 i 90 persones.

Anònim ha dit...

No se quantes persones hi havia pero penso que si n'hi havia 150 millor aixi el temps posara encara en mes evidencia a la politica apocaliptica de ERC.
Per cert com a minim podrien al cap d'uns dies despenjar els papers de les faroles i els contenidors perque si un dia volen manar no tindran credibilitat quan diguin que volen un poble net.

Anònim ha dit...

aquest discurs ja ens el van explicar fa 3 anys el grup de veïns, patrocinats per ERC. Aleshores pocs van comprar el producte, només 3 regidors van treure, perquè ningú sel's creia, i ara tornen a l'ataque amb els mateixos arguments. El vostre model de poble és obsolet, de pesebre, de cap de setmana.

Anònim ha dit...

Per cert, segurament el dia que ensenyaven a sumar a l'escola, el Salius estava malalt i no va poder anar-hi....

Anònim ha dit...

jo diria més, sino saben comptar els assistents d'una reunió, com poden saber els habitants que tindrà Sant Pere, l'any 2021?

Anònim ha dit...

M'han dit que el Carles Rovira esta en contra del creixement que proposen els seus companys de govern i per aixo va anar a la reunio d'esquerra. Seria un bon fitxatge per les properes eleccions, a veure si esquerra aprofita l'ocasio.

Anònim ha dit...

esteu fatal, sembla que no teniu gaire feina...

mira que posar-se a comptar persones... com si no hi hagués coses més importans com justificar aquest creixement de bojos que esteu planificant.

És evident que voleu desviar l'atenció.

D'altra banda, si ho publiquen al 3 de vuit i la fura, deu se que és veritat,no? o esteu dient que aquests mitjans són uns mentiders?

Anònim ha dit...

Si hagués estat un acte organitzat per l'ajuntament ara seria portada del butlletí municipal amb un títol més o menys així:

ÈXIT ESPATARRANT DE LA PRESENTACIÓ DEL POUM

o no?

Anònim ha dit...

cada vegada llegeixo comentaris més al.lucinants...de poc nivell... perquè ens hem d'enganyar.

Els primers que compten...i molt malament són Salius&Cia, per interès propi, per enganyar d'un èxit molt relatiu, ja que sembla més un miting electoral que altra cosa. Compta bé i ningú et rectificarà. Reflexiona, sisplau.

Seguim al.lucinant, La fura i el 3devuit, com tots sabem, publiquen tot els que sel's hi envia, sense comprovar res, si haguessiu enviat que hi havien 600 persones i 3 elefants blaus, ho publiquen igual...reflexiona, sisplau!!

Per acabar, el nivell és molt baix, hi havia més gent a la presentació del POUM a les noves escoles Sant Jeroni, per si ho desconeixies, potser no hi vas anar-hi.... No se si hi havia gaire gent que repetis els dos actes, en el primer no hi havia quasi ningu del grup de veïns&ERC...que raru, tu...

Anònim ha dit...

osti, per tenir tants ulls veig que no t'hi fixes gaire en les coses. o potser és que només veus allò que t'interessa, esclar.

no et deixis portar per la hipocresia i reflexiona sobre què esteu fent malament, que no és poc.

Anònim ha dit...

COM A MINIM EN EL BUTLLETI ACTUAL ELS GRUPS DE L'OPOSICIO TENEN L'OPCIO D'OCUPAR UNA PAGINA SENCERA D'OPINIO NO?
Que en epoques de plena democracia segons alguns , el butlleti era tancat i a l'enemic ni aigua, pero es clar, potser ets molt jovenet anonim i aquestes coses no te les han explicat a casa teva. Potser no t'han explicat que ERC va manar 12 anys i no va moure ni un dit per fer el POUM. I potser tampoc t'han explicat que amb les normes urbanistiques que ERC NO VA CANVIAR es podien fer molts habitatges tambe però que no s'han fet ni la meitat en 20 anys i ara ens volen convencer que en 12 anys es farà tot el que el POUM pugui preveure?

Com a mínim estareu una temporada distrets, fent concerts, enganxant papers, fent xerrades, pintant parets,... i d'aqui dos anys eleccions i arrassareu perque vosaltres sou l'essencia del poble, i els que hi ha ara hi son per casualitat i perque el poble es va equivocar oi?

Per cert, falta gaire perquè reneixi el bloc de marbella? Es que alla es on s'afirmava que l'any 2008 seriem 4000 habitants, espero que si el ressuciteu es pugui llegir l'historic si no voleu amagar res es clar, que potser interessara no publicar-ho per si de cas...

Anònim ha dit...

no reflexioneu, ja ho veig

Anònim ha dit...

i tu tampoc ja ho veig...pero et penses que tens la paraula divina, i si acceptessis que la gent pensa diferent i que per molt que et pensis que la teva veritat és absoluta en democracia cada 4 anys tots els politics passen un examen?No vulguis manipular la realitat, el PSC-GIR-CIU es poden equivocar tant com vulguis i tu ho pots denunciar, però no sera fins al 2011 que tots el que anem a votar direm la nostra i potser llavors alguns tornaran a quedar fotuts...o no? es el joc de la democracia i si per la vostra sort ERC governa s'haura d'acceptar i no muntar espectacles de ressentits.

Anònim ha dit...

certament, oi que han perdut les eleccions? doncs a callar fins a les pròximes. O millor encara, que se'n vagin del poble, que aquí es veu que no els volen.

O encara et diré més: que se'n vagin ells i tots els que els van votar, PERDEDORS, que aquí no hi pinten res. Els que manen són els bons i els altres: A CALLAR!

Potser fins i tot podrien marxar els que no van votar ni als uns ni als altres, QUE N'APRENGUIN. A les properes ja votaran als que han de votar.

(Esteu ben fotuts del terrat, el que voldríeu és que no diguessin res per fotre el que us surti dels rampegolls...)

Anònim ha dit...

El que seria desitjable seria un grup d'oposició que no estigui instal·lat permanentment a les barricades, que no vol dialogar, campions de la difamació, de la manipulació, del sectarisme (amb ells no hi ha terme mig, o ets amb ells i per tant ets bo, o no i ets dolent). Són a més campions de la propaganda interessada, creen un discurs, el seu, i tenen un grup al darrere que es creuen posseidors de les essències riudebitllenques, i per tant, la resta som una colla de desgraciadets. La pena per a ells és que som majoria, SI, MAJORIA!! Són tant dolents que són capaços d'unir convergents amb socialistes, i l'aigua amb l'oli si fos necessari per no veure'ls influir en res. Com deia algú, segons ells, l'any passat haviem de ser 4000, i ara, segons ells en 12 anys serem 5000 (el número màgic). Com pertanyen a una galaxia marxista-leninista, no coneixen les lleis del mercat, i per tant, no importa que hi hagi 150 habitatges buits (bé, això també prové d'ells, es veu que el 150 també és un número màgic; a l'igual són 50), com hi ha un paper que diu que es poden construir 900 habitatges, es construiran, els constructors invertiran uns diners per llançarlos, i tal. El concepte planificar l'urbanisme (saber què es construirà i a on), on convenen més habitatges, on més serveis, on zones públiques), és totalment exòtic. Aquí com tota la vida, cadascú a posar totxos on vulgui. Ah, i tot ha de ser cases i parceles de 400 m2, que sembla que aquí amb el regadiu prosperarem.

Feu molta pena.

Anònim ha dit...

com a convergent, no vaig veure en gaires bons ulls el pacte PSC-GIR-CIU, però amb el pas del temps, veig que és tot un encert.
Que duri molt de temps aquesta coalició.
Tot aquest espectacle, el podrien fer per carnaval, que ja està molt vist, fa 5 anys que parlen del mateix, però projectes per donar feina i vida a aquest poble, res de res. Llarga vida al Tripartit (Municipal)!!!
I que n'aprenguin...de comptar, sisplau...

Anònim ha dit...

i així, ben instal·lats a la poltrona... qui dia passa any empeny

Anònim ha dit...

el Marra hi va estar 12 anys a la poltrona i va provar d'estar-ne 4 més...

Anònim ha dit...

el proper alcalde de sant pere haurà estat votat pel 13% de la població de sant pere.

hi per ser´ho s'empassarà el que sigui, i GIR-PSC encantats de la vida que s'ho empassi.

Si això no és voler continuar a la poltrona a qualsevol preu que m'ho expliquin

Anònim ha dit...

s'ha de ser burret de pesebre!!! Això ho diu un del partit que ha fet president al Montilla!!
Quina colla de trepes, la democracia és així, per això vau treure 3 regidors, igualant el pitjor resultat d'esquerra en unes municipals, per mentiders, i ara torneu amb la mateixa tactica, mira que arribeu a ser bons...jajaja... Enbaucadors fracassats!!!

Anònim ha dit...

Quina trampa.... els Salius que té el 15% de la poblacio total en vots si que pot governar i el Sixto amb el 15% no? Els percentatges no es fan sobre el total de la població sino sobre la població que va anar a votar, pero es habitual que manipulee dades.

A veure si us entereu que per alguna cosa els sociates i els convergents s'han posat d'acord i ERC segueix amb la seva, amb un sr. cap de l'oposició difamant sense proves i al mateix temps demanant diàleg als qui acusa de lladres i especuladors... si senyor, un gran alcalde per Sant Pere el sr. cap de l'oposició.