dimarts, 3 d’abril del 2012

L`AJUNTAMENT AL DIA AMB ELS PROVEÏDORS




L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles no ha utilitzat la possibilitat que oferia el govern espanyol per al pagament de factures impagades als proveïdors de les administracions locals. Els municipis que s'han adherit al decret 4/2012, reben l'imort sol·licitat per pagar als proveïdors mitjançant un crèdit a 10 anys amb els corresponents interessos.


Aquesta és una prova més de la bona gestió econòmica dels últims governs especialment en el període 2003-2011 amb el PSC-GiR al capdavant de la hisenda local. Tot i el gran nombre d'inversions d'aquests últims anys (llar infants, enllumenats públics,pavelló poliesportiu, camp de futbol, renovació xarxa aigua,...)


El nostre Ajuntament no té factures per pagar dins dels calaixos, estem al dia i això és un orgull per a tots els riudebitllencs i riudebitllenques.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona per la bona gestió durant aquests 8 anys del PSC-GIR. Des d'El Toc ens han volgut fer creure una altra cosa donant informacions, pel que es veu ara, del tot falses.

Espero que el cap de llista replantegi la seva desinformació durant aquests anys i també estaria bé que es plantegés de plegar.

Anònim ha dit...

DESINFORMACIO, aquesta es la paraula exacta del que va fer el Salius i companyia durant 8 anys.
Desinformar, per exemple, del cost del pavelló, desinformant entre el cost total de l'obra i el cost que li suposava a l'ajuntament, obviant subvencions quantioses... I moltes Més coses.