divendres, 13 d’abril del 2012

Campionat de Catalunya d'Hoquei Patins a Riudebitlles, del 20 al 22 d'Abril



El proper divendres 20 d'abril a la tarda s'iniciarà el 30è Campionat Infantil de Catalunya d'Hoquei Patins al Pavelló Municipal d'Esports de Sant Pere de Riudebitlles, organitzat per la Federació Catalana de Patinatge
i el Club Patí Riudebitlles i la col.laboració de l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles. Les competicions es duran a terme al llarg de tot el cap de setmana, i el Campionat es clourà diumenge al vespre amb l'entrega de premis. Hi participaran els vuit millors equips de tot Catalunya, amb un nivell de joc molt elevat, pel que recomanem a tots els amants d'aquest esport que es reservin aquest cap de setmana per a gaudir d'aquest magnífic aconteixement esportiu.


Paral.lelament, i amb la col.laboració de la Federació Catalana de Patinatge, el Club Patí Riudebitlles ha organitzat una activitat lúdica dirigida a tots els nens i nenes de la comarca d'entre 4 i 9 anys per a introduir-los en la pràctica d'aquest esport tan arrelat a casa nostra. És una activitat gratuita que tindrà lloc el 21 d'abril de les 10:00 h del matí fins la 1 de la tarda a la pista esportiva del CEIP Sant Jeroni de Sant Pere de Riudebitlles, just davant del pavelló. Hi esteu tots convidats!!