diumenge, 26 de desembre del 2010

El camp de gespa: ARA SÍ

En el Ple Municipal del passat dimecres 22 de desembre, es va aprovar la subscripció dels crèdits amb Caixa Catalunya i la Diputació de Barcelona que possibilitaran en els propers mesos la licitació i col·locació de la gespa artificial al Camp de futbol Municipal.

Aquest és un compromís de govern amb el C.E Riudebitlles, però sobretot és el resultat d’un govern que aposta per 2 pilar bàsics: L’Ensenyament i l’Esport. Així doncs, en els últims 8 anys de govern encapçalats pel PSC GIR hem vist el nou CEIP Sant Jeroni amb l’inclusió de les aules de parvulari, la nova Llar d’Infants Municipals, el Pavelló Municipal, i properament el Camp de Gespa.

No volem passar per alt algunes veus que qüestionen la col·locació de la gespa en aquests moments de dificultats econòmiques. Volem recordar que aquesta obra serà possible primer de tot per la bona gestió econòmica de l’Ajuntament en els últims anys, en segon lloc per l’esforç del propi club que en els propers 11 anys renunciarà a una part important de la subvenció municipal (66.000€ ). En tercer lloc recordar que aquesta obra arriba després d’haver realitzar obres bàsiques com l’enllumenat de tot el poble, el nou dipòsit d’aigua municipal, la renovació de més d’1km de la xarxa d’aigua (entre elles la del C/Vilafranca i C/Joan Altet), la renovació i connexió de parts importants de la xarxa del clavagueram, l’asfaltat del Pont del Trull al C/ del Sol, la rehabilitació de la casa de la Vila…etc

Per tot això diem “ara sí” a la col·locació de la gespa. Des del GIR creiem en l’esport com una segona escola, perquè l’esport aporta valors importantíssims, perquè ens neguem a veure l’esport com una simple activitat de lleure per passar l’estona.

El nou Pavelló a impulsat esports com el patinatge, mostra d’això el bonic festival de Nadal de l’altre dia. També a originat nous esports com el bàsquet femení. Estem segurs que la gespa artificial al camp de futbol potenciarà encara més el nostre futbol base i originarà noves activitats com el futbol 7, o equips de veterans.

Així doncs, mentre en el passat Ple del 22 de desembre el grup de l’oposició tornava a fer explícit el seu rebuig al Pavelló municipal un any després de la seva construcció, altres posàvem la primera pedra per tirar nous projectes endavant.