dijous, 9 de desembre del 2010

HD RIUDEBITLLES: Convocatòria mostra de postals de viatge 15x10cm


Amb motiu del primer aniversari de la seva presentació HD RIUDEBITLLES, un espai que combina art i allotjament, convida a participar a la mostra de postals de viatge SIN IR MÁS LEJOS.

El tema i les tècniques són lliures. El format ha de ser el clàssic d´una targeta postal (15 x 10 cm), amb la part dreta del dors lliure per escriure-hi l'adreça.

Les postals es poden fer arribar per correu postal directament o en uns sobre tancat a:
HD RIUDEBITLLES
C/ De Baix, 33
08776 Sant Pere de Riudebitlles

Juntament amb les dades següents:
Nom de l'autor, adreça postal o correu electrònic i telèfon.
Títol de l'obra, si en té, i tècnica.
Preu de venda al públic. (opcional)

Els treballs rebuts són propietat dels seus autors, els quals les podran retirar quan s'acabi la mostra.

HD RIUDEBITLLES inaugurarà la mostra coincidint amb el seu primer aniversari, el 28 de desembre de 2010, a dos quarts de vuit del vespre. L'exposició estarà oberta al públic durant les festes de Cap d'Any i Reis, i els caps de setmana, fins el 31 de gener del 2011.

HD RIUDEBITLLES és un petit hotel en un lloc insòlit, envoltat de molins paperers del segle XVIII. La convocatòria de la mostra es vol vincular a la llarga tradició paperera de la Vall del Riudebitlles.

SIN IR MÁS LEJOS és una col.lecció de postals de viatge, iniciada per David Ribas el 1995, que ha anat creixent en diversos indrets del món. Amb aquesta convocatòria David Ribas i HD RIUDEBITLLES obren la col.lecció a tots els creadors que s'hi vulguin afegir.

Més informació: www.hdriudebitlles.com