dilluns, 5 de juliol del 2010

31ena Cursa de Muntanya a Torrelavit

Coincidint amb la celebració de la divuitena festa de l’esport, el proper 10 de juliol tindrà lloc a Torrelavit la 31ª cursa de muntanya, organitzada per l’Ajuntament de Torrelavit amb el suport del Club Els Patidors.

La cursa està oberta a tothom sense límit d’edat i la distància serà de 10 quilòmetres, majoritàriament per camins. La sortida es donarà a les 7 de la tarda i la sortida i l’arribada serà a la plaça de les escoles. El sistema de cronometratge es farà amb un xip que es lliurarà als atletes i que caldrà retornar a l’arribada.

Hi haurà servei de dutxes, vestuari, guardarroba, ambulància , piscina gratuïta per als participants i monitors pels corredors que tinguin fills mentre duri la cursa. Tots els participants que acabin la cursa seran obsequiats amb una samarreta tècnica, fruita i beguda i es donaran trofeus als millors classificats de cada categoria.

el darrer dia per a apuntar-se és el dijous 8 de juliol
El preu de la inscripció és de 6€ (pels atletes locals la inscripció és gratuïta) i el darrer dia per apuntar-se és el dijous 8 de juliol. Si el mateix dia de la cursa no s’ha arribat a 300 inscrits s’admetran participants fins arribar a la aquesta xifra. Les inscripcions es poden fer per Internet www.patidors.net i a l’Ajuntament de Torrelavit 938995002.

Des de l’organització s’espera aconseguir sobrepassar el nombre de participants de la passada edició que va ser de 286 atletes provinents de diferents indrets del territori.