diumenge, 4 d’abril del 2010

La xarxa WIFI i la (mala) memòria del Sr.Salius (segona part)

Per primer cop en gairebé 3 anys, repetim un article. Aquest va ser publicat fa més d'any (el 9 de Febrer del 2009). . Perquè ho fem? Per la desinformació reiterada del Sr.Salius respecte a la "paternitat" del WIFI al nostre poble en el seu bloc, l´última de fa 1 setmana.
Afirmacions, entre d'altres, del Sr. Salius parlant del WIFI, com :
"La moció va ser rebutjada pels vots en contra del PSC(gir) i de CIU, els quals no van justificar perquè votaven en aquest sentit".
SÓN MENTIDA, i per aquest motiu, tornem a publicar aquest article. No per dir una mentida 1000 vegades, aquesta es converteix en realitat, Sr. Salius.
.....................................................................................

9 de febrer del 2009
La xarxa WIFI i la (mala) memòria...

Fa pocs dies el sr. Cap de l’oposició ha manifestat públicament la seva sorpresa que el govern municipal no aprovés una moció d’ERC del passat mes de juny per dotar al municipi de WIFI i que uns mesos després s’ha assabentat que s’hi està treballant.
Voldríem recordar uns punts al sr. Cap de l’oposició i li demanaríem que abans de fer afirmacions consultés les actes dels plens municipals per no caure en el ridícul. Davant l’afirmació del sr. Cap de l’oposició que el govern actúa un cop ERC va presentar la seva moció des del GiRiudebitlles li volem recordar:

1. El grup PSC-GiRiudebitlles ja portava al seu programa electoral la voluntat de crear una xarxa WIFI.
2. Que en el pressupost del 2009 elaborat el mes de novembre passat ja es va contemplar una partida per a la xarxa WIFI

I de pas, us volem reproduir l’acta del ple del 11 de juny de 2.008 aprovada per tots els grups (inclòs ERC) i que literalment diu:

“Intervenint el sr.Vicens Olivé, diu que voten en contra d’aquesta moció(d’ERC sobre el WIFI), no pel seu contingut sinó perquè ells (PSC-GIR-CiU) ja estan treballant en aquest tema i han tingut contactes amb l’empresa Impacte de Vilafranca del Penedès que ha fet una actuació similar a Les Cabanyes i projecten estendre’l al municipi d’Avinyonet i, avui per avui, aquest projecte està en període de proves i, és clar, mentre no estigui consolidat no l’han volgut posar sobre la taula. També comenta que aquest servei l’haurà de contractar la gent, tot i que el preu l’haurà de fixar en el seu moment l’Ajuntament i, fins ara, els estudis tècnics i econòmics que s’han realitzat han estat gratuïts.

Intervenint el sr. Jesús Salius, comenta que al sentir la intervenció del sr. Vicens Olivé, acredita que ells com a grup que forma part de l’Ajuntament, haurien de tenir més informació i potser s’haurien estalviat de presentar aquesta moció però, és clar, la dinàmica que té l’equip de govern és aquesta i l’administra de la forma que l’administra.”

SR CAP DE L’OPOSICIÓ, COM POT AFIRMAR QUE EL GOVERN ARA ACTUA, QUAN EN EL PLE DE FA 7 MESOS JA LI VAN CONFIRMAR QUE S’HI ESTAVA TREBALLANT?

1 comentari:

Anònim ha dit...

senyors, ho heu d'entendre, Nou Pavelló, Nova Ràdio, Nova Llar d'infants ben aviat, etc... iara WIFI a tot el poble.....
està nerviós de tantes coses que s'estant fent al poble, i intenta apropiar-se d'alguna cosa, deixeu-lo que fagi castells a l'aire.