dijous, 12 de novembre del 2009

Vicens Olivé nou alcalde de Sant Pere de Riudebitlles


Aquest dimecres s’ha fet efectiu en un ple extraordinari el canvi d’alcalde a Sant Pere de Riudebitlles. El fins ara alcalde Joan Martí(PSC) va presentar fa uns dies la seva renúncia al càrrec per motius de salut. Per completar els 3 anys d’alcaldia que corresponen a la coalició PSC-GIRiudebitlles en virtut del pacte amb CiU que li correspondrà l’últim any, s’ha escollit com a nou alcalde representant de la coalició PSC-GiRiudebitlles a Vicens Olivé (GIR). En la votació celebrada dimecres Vicens Olivé va rebre el suport dels regidors dels grups PSC-GIRiudebitlles i CiU. Per altra part ERC va presentar el seu propi candidat obtenint els vots dels seus regidors.

En el discurs inicial primer de tot va voler agrair al Joan Martí la dedicació i els anys de govern que ha encapçalat amb eficàcia i eficiència. Seguidament va exposar que “pel grup PSC-GIRiudebitlles era un deure i responsabilitat envers a tots els riudebitllencs i riudebitllenques que majoritàri-ament van confiar en nosaltres en les darreres eleccions municipals completar els 3 anys d’alcaldia del nostre grup segons els acords amb el grup municipal de CiU. Aquests mesos fins al proper canvi d’alcaldia són el tram final d’un treball de 7 anys al capdavant del govern que per descomptat volem completar”

Després d’un agraïment als companys de grup municipal, als socis de govern de CiU i al grup a l’oposició d’ERC, Vicens Olivé va fer un repàs als projectes que els propers mesos com a govern s’han d’impulsar “L’aprovació provisional del POUM; la redacció del projecte per al Centre de Dia; l’ampliació i millora de la llar d’infants municipal que ja s’està executant; la finalització dels treballs del nou pavelló poliesportiu; la gestió del nou Fons d’Inversió Local de l’Estat que dota el nostre poble amb 255.000 euros; el treball per possibilitar la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol; l’enllumenat del Cel Blau; la recollida d’aigües del Torrent Cuitor; les obres de millora del Camí de la Noguera compartides amb l’Ajuntament de Sant Quintí; la instal·lació de xarxa WIFI a preus assequibles per a tot el poble; la posada en marxa definitiva de la ràdio municipal; la inauguració de la remodelació de la biblioteca municipal, i la continuïtat de les polítiques de suport a l’ensenyament, benestar social, cultura, esports i festes”

Per últim va posar de manifest que “la meva tasca com alcalde és coordinar durants uns mesos tot aquesta feina perquè l’entrada del Sixte com alcalde l’últim any sigui la culminació de la majoria d’aquests projectes”.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Excel.lent culminació pel GIR després de 10 anys del seu neixement.

Tots els que heu format part del grup en algun moment, us heu de sentir coparticeps d'aquesta situació, per altra banda, no buscada ni desitjava, pels problemes de salut del Joan.

Seguiu amb aquesta empenta i acabeu tot obres que anuncieu, que retornanan el nostre poble al primer pla comarcal després d'anys de decadència absoluta.

Felicitats GIR!!!, Felicitats Vicens!!!

Anònim ha dit...

Decadència absoluta? potser t'has pasat una mica no?

el flautista ha dit...

jo també crec que patiem una decadència absoluta.

Els ciutadans/anes s'en van donar compte i 750 vots van fotre fora a un alcalde que va patir la derrota electoral més important dels últims 30 anys, amb el número de vots més baix possible.

Les dades canten i fortament.

Anònim ha dit...

Jo diria que la decadència arriba ara amb el tancament d'empreses del paper. I hi ha gent que d'això encara no se n'ha adonat, només les famílies que s'han quedat a l'atur.

i què fa l'ajuntament?

Anònim ha dit...

home, l'ajuntament vol crear nou terreny industrial al Poum però l'oposició hi esta en contra. Cadascu al seu lloc. Vam estar molts anys sense moure terreny industrial, ai sí, unes petites naus a 150 metres de l'església. I ara fer naus a tocar de la c15 es un disbarat per alguns.

Anònim ha dit...

no despistis, he dit clarament que fa l'ajuntament davant el tancament d'empreses. Està molt bé que hi hagi més terreny industrial però si no es fa res perquè les actuals no pleguin, de que serveix?

i a mi m'està bé les naus de vora l'esglesia, almenys s'hi han pogut instalar tallers que no tenien lloc on anar.

Anònim ha dit...

que fa el consell comarcal davant el tancament d'empreses?
que fa la generalitat davant del tancament d'empreses?

Els ajuntaments només poden crear el sól necessari perquè s'instal.lin noves empreses. No té més competencies.

Algun politic vol solucionar-ho plantan tomaquets i pebrots....i no faré més comentaris...

CHEWBACCA ha dit...

Amic flautista, veig que estàs inspirat. Què vols que faci l'ajuntament, nacionalitzar les empreses que queden per a que no tanquin? Crear empreses públiques? Fer funcionaris als parats? No sorpren de totes formes el teu discurs happyflower tant propi del partit dels flautistes que tenim aquí (Esquerra Rebufadora Riudebitllenca de Catalunya).
Desperteu, cony, que ja seria hora!!

Anònim ha dit...

de fet teniu formes per treure la gent de l'atur: fer-la alcalde

Anònim ha dit...

Chewbacca, has begut? vols dir que el flautista no és dels teus? aiaiai...quins fallus!!!
Per cert contestant la teva pregunta:
Fa funcionaris l'Ajuntament als parats? SI, pregunta ja resposta abans, també és veritat.

Anònim ha dit...

si amb els 750 euros que cobra l'alcalde es treu de l'atur a una persona deu ni do quines ments malaltes que volten per aqui...ai es veritat...ho diuen els mateixos que fa 6 anys van dir que els gir havia pactat amb el psc perque a l'Olivé li donaven feina a la diputació. COm sempre el temps posa tothom al seu lloc.

Anònim ha dit...

és veritat, no treballava per la diputació, treballava directament pel psc, ell i el trinxu, que és qui ho anava dient ben orgullós

JORGE JAVIER ha dit...

Ostres, nano, això ja comença a semblar una mena de cas Millet: Creació d'un partit tapadora per arribar al poder, empreses pantalla per arribar a ser empleats per un partit polític, gent que passa a viure de la política... mmmh!! Fa pudor això. Salius, tu que estàs net d'aquestes taques, salvans...

Anònim ha dit...

viure de la politica? En Salius d'això en sap molt, t'ho explicarà, viure del Consell Comarcal i del Partit, és l'únic que sap fer i toca la gaita també.
El Marra també 12 anys vivint de l'Ajuntament i Consell Comarcal.

A vegades parlen els que menys raó tenen.

Si veus irregularitats ves als jutjats, sinó ves escampant rumors de bar, que així et faràs gran.

Anònim ha dit...

o sigui que sí que treballen pel psc... si no ja ho haurien desmentit, no?

ai caram caram amb els independents

JORGE JAVIER ha dit...

No, tonto!! Que ja t'ho he dit que han fet un partit tapadora, i d'aquí a les estrelles!! Que no llegeixes el que s'escriu o què?

Anònim ha dit...

el que han fet és un partit per fer-se els pisets i ara com que el tema els hi ha agradat s'hi volen quedar

sembla que no tingueu memòria

Unknown ha dit...

Did you know that you could find the best Coach Outlet for the lowest prices right on the Internet? Some Internet shops that sell Coach Poppy have the hottest and the latest styles that Coach Madison has to offer. You can get Coach Legacy for a fraction of what you would pay in-stores by shopping online.


The Bentley GT are sold at very high prices which are unaffordable for most ordinary people. However, there are still numerous fashionistas who are attractive by the distinctive design. The emergence of Breitling Avenger watches gives Chrono Superocean a chance to realize the desirable dream of designer experience. An Chronomat B01 timepiece may cost you thousands of dollars while the imitation just needs several hundreds.

Anònim ha dit...

http://123bags.blog.com/
http://123louisvuitton.blog.com/
http://123louisvuittonbags.blog.com/
http://louisbags.blog.com/
http://louisvu.blog.com/