dimecres, 25 de novembre del 2009

Gràcies Sr. Salius

És d’agrair al Sr. Salius l’escrit del seu bloc (18-11-09), és realment afalagador aquest despreci i “ningunejament” radical que desprèn la seva lectura. Tanta por li fem? Les afirmacions que allà es fan, és clar que estan fetes amb mala fe, perquè dir que “la marca GIR no és res més que tres inicials que no tenen cap mena de valor jurídic ni polític” només es pot deure a això. Abans de fer coalició amb el PSC, Sr Salius, el GIR es va presentar en solitari a unes eleccions municipals, sent la segona llista més votada. El GIR és un partit polític registrat amb seu i estructura legals, per tant algun valor jurídic devem tenir, i en quant a valor polític, Sr Salius, miri vostè si té valor polític que des que el GIR va aparèixer a l’horitzó de la política local del nostre poble, el declivi de la seva llista ha sigut progressiu.

Tothom sap que en política municipal, el més important són les persones, les sigles sempre queden en segon terme, no són importants, per això, la disparitat de resultats entre eleccions municipals, autonòmiques i generals.

El poble vota projectes i persones, coherents, treballadores, amb capacitat pel diàleg i pel pacte. Aquest potser el motiu pel qual, vostè esta a l’oposició. Amb les sigles no n’hi ha prou. I no es preocupi, el temps posa a tothom al seu lloc, les mentides i la falsa rumorologia ja l’han situat a l’oposició, fracassant en una llarga campanya electoral de 4 anys, amb el pitjor resultat electoral de la història d’ERC. Tindrà el seu partit paciència davant un nou fracàs o directament marxarà cap a casa assumint els resultats i renunciant a tots els càrrecs?

Vostè també pateix enveja, perquè després d’una coalició neta de 4 anys entre el GIR i el PSC (neta perquè es va fer abans de les eleccions, i tothom sabia el que votava) que implica diàleg i treball compartit de dos grups, ara en aquesta legislatura, s’ha afegit l’únic grup polític que quedava, CIU, deixant palès el que més el cou, i és que esteu sols.

Sr Salius, el GIR és un grup independent, que es regeix pels seus propis mecanismes, que té reunions periòdiques per tractar els temes de la política municipal de les que surten idees que després es plasmen en realitats, cosa que vosaltres no podeu fer.

Gràcies, Sr Salius, moltes gràcies.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

és curiós, esteu dient el mateix que alguns anonims diuen en els missatges del bloc. No serà que sou els mateixos els que escriviu els articles que els que envieu missatges?

una bona forma de inflar els temes fent veure que la gent opina en contra del salius... no deu ser que qui realment us fa por és ell, oi?

finalment us heu tret la careta.

Berta ha dit...

En la meva modesta opinió,el Salius només fa por al seus, ja que qualsevol altre candidat treuria més vots. A tots els altres partits ja els va bé, el tripartit tornarà a repetir perquè sense majoria absoluta el Salius no governarà mai. Que repeteixi!!!!
Que repeteixi!!!!

No pertanyo a cap partit, tu si que ets d'ERC i amic del Salius, tant segur tingues la loteria.

Si l´únic que pots argumentar o criticar a aquests joves del GIR, és aquest trist comentari, ja pots plegar.

Jo no hi trobo cap mentida ni cap rumor en tot aquest escrit, el trobes tú? Si vols parlem de coses concretes, no si primer és l'ou o la gallina.

bon cap de setmana

Anònim ha dit...

com a votant convergent, també voto a favor del Jesus Salius, el millor candidat.

trempajeringes ha dit...

Que fort, el pitjor resultat de l'historia d'Esquerra!! Quin crack, catacrack!

AVI CULÉ ha dit...

Doncs no xerreu gaire, que sembla ser que tanta lluita i tant concert del totxo cansen. Li deuen haver ofertat un tros de pelotazo, perquè diu que ha votat a favor del tripartit tres quartes parts de les propostes del govern. Tothom té un preu!!! Me'n vaig a Rupit, allò si que és un poble!!

desde la distancia ha dit...

Desde la distancia, visc fora, que permet relativitzar les coses, i veure-les amb calma, crec que el poble ha prosperat molt els darrers anys.Feia falta un canvi al poble, tots hi estarem d'acord.

ElSR.Salius no connecta amb la gent i sols el voten els d'ERC de sempre, haurien de buscar una persona que pogues ser votada per tothom. Ell aixo no ho cumpleix i soc amic seu del facebooK, i em sap greu.

Convergencia ja te candidat, que amb la palanca de l'alcaldia pot treure altres vots.

La bipartit PSC-GIR no crec que repeteixi sigles, encara que algun membre del GIR pugui anar a la llista del PSC.
El GIR ha fet una gran feina però li toca acabar-la i disoldres, de la mateixa manera que van neixer.
Gracies per la feina.

Auguro que les 3 llistes tindran resultats ajustats, la meva travessa (4-4-3) i caldran pactes.

A reveure!!

PITUNISSA ha dit...

Des de la distància, xat@, tens potser una bola de vidre, o és que ets un dels de l'equip de govern? Saps més coses?

Anònim ha dit...

després de les òsties que hi ha hagut en el si del GIR per accedir a l'alcaldia, dubto que continuin com a tal. Com a molt mantindran les sigles perquè fins ara els hi ha funcionat.

D'altra banda, si el trinxo tingués dignitat ja hauria plegat: l'han fet anar com un titella, de segon a la llista i quan li tocaria ser alcalde el fan renunciar. I tot perquè el psc decideix que el vicens és millor candidat a les properes eleccions (que no dic que no)

No sé si hi haurà sorpreses però almenys ERC és coherent des del primer moment: va quedar-se a la oposició i ha fet la feina que ha de fer una oposició: QÜESTIONAR el que fa el govern. No sé si ho ha fet millor o pitjor però almenys ha estat coeherent.

CIU, en canvi, per poder accedir a l'alcaldia i així intentar catapultar el seu candidat ha dit amén a tot.

A qui votaré? dependrà del programa i sobretot de com acabi això del Poum

PUIG CUGOL ha dit...

Si, molt coherent, ERC sempre ha estat coherent amb l'estil de fer oposició més de moda actualment, el del PP. Tot és bo, no importa si ens posem en temes personals (pisos de l'Olivé, que amb tanta corrupció que hi ha per tot arreu, enlloc d'anar pels forns fotent maranya, a la justícia caldria anar, si es pot, és clar) o en el tema del camí que porta al tros del Sixto i del pare del Salius (tema en el que membres significats del partit diuen en veu baixa que no hi estan d'acord i que aquest tema se'ls hi ha anat de les mans. I pel que fa a la dignitat del Trinxu, potser li pregunteu a ell com ha anat, no? Jo no he llegit cap versió ni oficial ni extraoficial de com ha anat el tema, i pel que jo se d'ell, aquest no va amb tonteries. M'encanta perquè parleu de la gent amb una alegria... Jo crec que el que heu de fer és més propostes i menys "pobre de mi", que així no es va enlloc.