dimecres, 21 d’octubre del 2009

Presentació del llibre "Les Veus de la Memòria"


LES VEUS DE LA MÈMORIA

Mèmoria oral de la República, La Guerra Civil i el Franquisme a Sant Pere de Riudebitlles (1931-1945) de Fina Carol i Rosa María Esteve.

L'acte tindrà lloc el proper dissabte 24 d'octubre de 2009, a les 6 de la tarda, a les Escoles Velles de Sant Pere de Riudebitlles i estarà presidit per:

Les Autores del llibre, Fina Carol i Rosa Maria Esteve, el president de l'Institut d'Estudis Penedesencs, Ramon Arnabat, el representant del Memorial Democràtic, Toni Vidal, i el Regidor de Cultura de l'Ajuntament, Carles Rovira.

"Les veus de la memòria" s'ha escrit a partir de l'entrevista a vint-i-dues persones de Sant Pere que van viure la Guerra Civil i de la consulta a diferents arxius.

Les autores reconstrueixen la història del poble des de la proclamació de la II República el 1931 fins els primers anys del franquisme, el 1945. El text es complementa amb nombroses fotografies i material gràfic de l'època.

Hi ha disponible un exemplar del llibre per cada casa, que podeu passar a recollir a partir del dilluns 26 d'octubre a l'Ajuntament. El segon exemplar, tindrà el cost simbòlic de 5€.

US HI ESPEREM