dissabte, 10 de novembre del 2012

Maria Martínez guanya la 7a Biennal d'Art de Riudebitlles, torna a guadir-la a la Sala dels Trinitaris de Vilafranca



FESTA D’INAUGURACIÓ DE LA VII BIENNAL D’ART RIUDEBITLLES A LA SALA DELS TRINITARIS DE VILAFRANCA EL DIJOUS 15 DE NOVEMBRE A LES 8 DEL VESPRE

Després de la celebració de la VII Biennal d´Art Riudebitlles durant els dies 26,27 i 28 d´octubre a les entrades de les cases del Barri Vell de St.Pere de Riudebitlles, a partir del divendres 9 de novembre i fins al 2 de desembre aquestes obres es podran visitar a la Sala dels Trinitaris de Vilafranca.

 Tot i que les obres es poden veure doncs ja des del dia 9 de novembre, pel proper dijous 15 de novembre a les 8 del vespre hi haurà una festa d’inauguració a càrrec del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles i els artistes participants a la Biennal.
L’obra “El Canvi”, de l’artista local Maria Martínez, va ser seleccionada com l’obra guanyadora de la 7a edició de la Biennal d’Art de Riudebitlles. Així ho va deliberar el jurat, format per sis membres del món de l’art i de la cultura.

 Els treballs “SWIFT”, de M. Teresa Gòmez, i “El llibre de la vida”, d’Ana Talens, han obtingut dos accèssits, i les obres “1985”, d’Aura Gumà, i “Una plaza dentro de una libreria”, de Maria Bravo, han rebut les mencions especials d’honor.


 El certamen ha rebut enguany un total de 140 obres i ha comptat amb la participació de 112 artistes procedents de Catalunya, d’Espanya i d’altres països com EEUU, Àustria, Bèlgica, França i el Marroc.


La Biennal, que ja s’ha assolit la projecció internacional, es va cel.lebrar els dies 26, 27 i 28 d’octubre, en el marc de la Festa del Most. Com és habitual, les obres es van exposar  en diversos portals del barri vell amb l’objectiu d’apropar l’art contemporani i la creativitat artística al municipi i, a la vegada, potenciar l’antiga vila closa d’origen medieval.