dissabte, 16 de juliol del 2011

ÈXIT DE L’ESPORT RIUDEBITLLENC

Jaume Font completa un IRON MAN, els sèniors del FS Riudebitlles i el CP Riudebitlles aconsegueixen l’ascens de categoria, i els infantils del C.E Riudebitlles guanyen la lliga.


L’esport riudebitllenc està d’enhorabona. Jaume Font va completar una de les proves més dures del món, l’IRON MAN de Niça. El seu resultat:

JAUME FONT OLIVELLA
BIB AGE STATE/COUNTRY PROFESSION
1199 39 sant pere de riudebitlles Spain

SWIM BIKE RUN OVERALL RANK DIV.POS.
1:05:31 6:42:16 6:02:00 14:09:40 1709 364


Des d’aquí felicitem al Jaume per aquesta fita.


En esports d’equip l’alegria ens l’ha donat el futbol sala, l’hoquei , i el futbol.

El FS Riudebitlles va ser el millor 3er equip classificat de la seva categoria i això li ha valgut l’ascens de categoria. És un pas important pel nostre equip i és un premi a la bona feina feta pels jugadors de l ‘entrenador Xavi Martínez. Esperem que l’adaptació a la nova categoria sigui bona.

El CP Riudebitlles, després d’una temporada molt regular també ha consumat l’ascens de categoria a la 1ª Catalana. Els homes de “Tade” han recuperat la categoria que havien perdut fa dos anys.

I per últim , felicitar el nostre particular dream team, l’equip infantil del C.E Riudebitlles que s’ha proclamat campió de lliga, campió del torneig de Salou, i subcampió del torneig de futbol 7 de l’Alt Penedès.

Enhorabona a tots !

2 comentaris:

Oriol Torrents ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Oriol Torrents ha dit...

us heu deixat al Andreu esteve que participa a les 24 hores de Montmelo
i al Magi Cabestany que va fer 3r a la 4ª edició del ”Vilabloc, Competició d’Escalada en Bloc"