dijous, 21 d’octubre del 2010

La nova Llar d'Infants "El Patufet" ja en funcionament


Des del passat 7 de Setembre la nova i remodelada Llar d'Infants "El Patufet" està en ple funcionament, amb més de 40 infants. El modern equipament consta d´amplies classes, un espai cobert multifuncional, menjador, un ampli patí de 400m2 i amb servei d'acollida a partir de les 8h del matí. La capacitat màxima de la Llar és de 80 alumnes.

Aquesta obra, tanca el cercle conjuntament amb l'escola CEIP Sant Jeroni inaugurada l'any 2007, principal objectiu del grup PSC-GIR en l'anterior legislatura. Aquesta nova llar ha estat impulsada per l'actual coalició de govern PSC-GIR+CiU, i serà inaugurada oficialment d'aqui unes setmanes.

El cost de l'obra ha sigut de 435.000€ IVA inclòs, amb la col.laboració de diferents administracions, amb una rebaixa del 23% (127.000€) respecte al pressupost inicial, aprofitant la situació econòmica actual.

Ens enorgulleix que l'oposició parli prioritàriament d'aquest nou espai en la seva revista, quan tant poc hi ha col.laborat, i tant s'esforça per aparentar el contrari.

Anem bé, si senyor, anem bé.

1 comentari:

Anònim ha dit...

quan les coses es fan bé, Esquerra només pot dir amen.

Que vagin dient mentides que els hi passarà com fa 4 anys.

Ara els escampen que no hi ha diners a l'Ajuntament, que els proveïdors no cobren...., es pensen que la gent és tonta, encara? no han escarmentat? El nostre Ajuntament ésta dintre dels menys endeutats de Catalunya, algú els hi pot explicar i deixar així de fer el ridicul, o no...