dijous, 3 de juny del 2010

Discurs de comiat de Vicens Olivé (GIR), com alcalde

Aquests set mesos a l’Alcaldia han estat un motiu d’honor i responsabilitat i només em resta donar-vos un profund agraïment a tots els riudebitllencs i riudebitllenques pel vostre suport, comentaris, crítiques, consultes, ànims i per damunt de tot el respecte que en tot moment he notat. Que per molts anys continuï aquest clima de respecte i que mai falti la discrepància política per enriquir-nos a tots i totes cada dia una mica més.

Fa tot just set anys que els grups municipals PSC-GiRiudebitlles rebíem l’encàrrec dels riudebitllencs i riudebitllenques d’encapçalar el Consistori i aplicar el programa de govern que els havíem presentat. Fent una mica de repàs ens adonem que han estat uns anys molt intensos i on amb l’esforç de tots i totes podem dir que ha donat els seus fruits. Òbviament hi ha problemàtiques que continuen presents i d’altres que ben segur aniran sorgint, però pensem que el treball realitzat ha estat profitós per al municipi i sobretot per al seu futur.

Amb el Joan Martí al capdavant ens hem preocupat de dotar el poble dels serveis que en ple segle XXI encara no podíem gaudir: el nou CEIP Sant Jeroni, el nou pavelló poliesportiu municipal, els treballs per a l’aprovació del POUM, l’enllumenat públic de pràcticament ¾ parts del poble, el servei de dinamització a la gent gran i la unificació en un únic Casal, l’ampliació de la llar d’infants municipal, la renovació de la xarxa d’aigua, la instal·lació de la xarxa WIFI, la ràdio Ona Bitlles, la remodelació de la Biblioteca Mª Àngels Torrents, l’Agenda 21, la remodelació de la façana i del primer i segon pis de la Casa de la Vila, el servei de dinamització juvenil, la neteja i manteniment de la llera del riu, la forquilla riudebitllenca, l’actuació contra la plaga de coloms, l’aparcament de la Carretera-c/Sant Sadurní, la recuperació de l’espai Plàtans d’en Soler, parc infantil de 0-6 anys i pista de bàsquet a la Plaça del Paper, l’educació mediambiental a les escoles, la recuperació de l’envelat per la Festa Major, la potenciació dels balls populars, el casal d’estiu municipal, l’asfalt del vial del Pont del Trull, l’adquisició material audiovisual per les entitats, l’agenda mensual, el camió polivalent,...

En compliment del pacte electoral aquest darrer any l’Alcaldia correspon a CiU amb el nostre suport, per continuar progressant en el benestar dels riudebitllencs i riudebitllenques. Voldríem agrair a tothom el suport, els consells, les crítiques, els reconeixements i els suggeriments que al llarg d’aquests set anys hem rebut. Per la nostra part dir-vos que hem treballat i que seguirem treballant per sentir-nos orgullosos de ser riudebitllencs i riudebitllenques.

Gràcies.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Patètic discurs ahir del Jesus Salius.
S'ho veu malament arribar a l'alcaldia, i ja va demanant que sigui la llista més votada, la que tingui l'alcaldia....amb tu al capdavant, ho veig molt dificil que això passi, amb un altre, és possible.

Tu demanes respecte quan fa tants anys que divulgues mentides i falses acusacions, reculls el que has sembrat, senyor.

Si algun dia l'alcalde no és la llista més votada, serà tant legitim com ho és el Montilla President de la Generalitat, gràcies a Esquerra.

Amb qui pactaràs? Amb el PP? Perquè tu (no ERC) cap altra opció tens.

Siau

Anònim ha dit...

vols dir que no ho havies dit això ja? ets una mica repetitiu

Anònim ha dit...

hi ha un anònim que té fixació pel Jesús, amb una vegada ja n'hi ha prou nano, que a mi també em sembla un polític de segona però no cal anar-ho repetint cada cop!

spartacus ha dit...

Aquests del GIR-PSC al principi prometien molt, i durant la primera legislatura no van cumplir expectatives, però en aquests últims 3 anys, ho heu fet molt bé, enhorabona, heu deixat el llistó molt alt.

Unknown ha dit...

Right now, Ed Hardy Clothes is available in most department stores and shopping malls. You can easily check hardy shirts out and have fun choosing. If you are quite busy, you can always choose to ED Hardy Shoes online. We will delight you with their great selection of hardy shirt .

scarpe Hogan sent their first Hogan skate shoe design out for the public. This rudimentary design failed miserably. It failed because hogan donna failed to realize just how advanced the other companies had made the skate shoes even though for the most part they were smaller companies than Hogan scarpe uomo , at least up until this point. By the time they had decided to release their design the technical designs had been the rage, and Hogan uomo had to work to adjust the Hogan skate shoes to what the other companies where selling.

In your quest for a region less NIGHT COURT player, you may have thought that only expensive units could have NIGHT COURT DVD COLLECTION regions changed. Not so! Wal-Mart offers a continuing lineup of region-hackable NIGHT COURT DVD players for under $100.

123 ha dit...

If you are into funky fun ugg boots then you can find some of those to. ugg are broadly admired by a lot of humans alignment from kids to the elderly. One above affection of 18-carat uggs is that they accept acutely bendable interiors, which accomplish them actual adequate to wear. The acute actual of these ugg ultimate bind is affidavit which added offers added abundance to anxiety by acclimation temperature according to the acclimate condition. Another affection is that accurate ugg ultimate bind boots is advised with an outsole that can accommodate added absorption and acceptable flexibility.