dimecres, 9 de desembre del 2009

IV DIADA DE LA MOBILITAT I PEDALADA SOLIDÀRIA AMB LA MARATO DE TV3

El passat dia 15 de novembre va tenir lloc la IV Diada de la Mobilitat, i enguany s’ha incorporat la I Pedalada Solidària amb la Marató de TV3 es tracta que d’una manera lúdica, persones del nostre poble puguin fer una activitat sense l’intervenció de cap vehicle a motor. Per fer això, es tallan una bona part dels principals carrers del poble al trànsit rodat, amb el que s’intenta concienciar a la població de que la majoria de trajectes dins del poble els podem fer a peu o en bicicleta. Les distàncies són més curtes de les que ens pensem.

Es van fer dues gimcanes en categoria infantil de 09 a 13 anys, i categoria adulta de 14 anys en endavant. La participació era per parelles, la parella guanyadora es va emportar un trofeu, i entre totes les parelles participants per cada categoria es va sortejar una parella de bicicletes.

Les probes van tenir lloc a diferents punts del poble, i el temps magnífic que vàrem tenir va fer que la jornada fos molt agradable.

Pel proper any, i recollint les suggerències del públic assistent, s’incorporarà una categoria per a nens i nenes més petits, a partir de 5 a 8 anys.

Després de les probes, va tenir lloc la primera pedalada solidària, on els participants, a més de fer la seva colaboració per a la marató, varen poder participar en un itinerari alrededor del poble, amb el que es va mostrar a tothom que hi passava que hi ha vida més enllà del cotxe i de la moto.