dimecres, 5 d’agost del 2009

Adjudicació de la Llar d'Infants "El Patufet", amb una rebaixa del 23% sobre el pressupost


En l’últim ple del mes de juliol es va aprovar l’adjudicació provisional del contracte d’execució de l’obra “Reforma i ampliació de la Llar d’Infants Municipal El Patufet” a l’empresa Gilabert Miró S.A. pel preu de 375.545,14 euros + 60.087,22 euros d’IVA. El pressupost inicial era de 562.469€ (IVA inclòs), per tant s'ha aconseguit una rebaixa del 23% sobre el cost inicialment previst.

Amb aquesta adjudicació només resta pendent formalitzar els tràmits necessaris durant el mes de setembre perquè el més aviat possible s’iniciin els treballs de reforma i ampliació de la Llar.

Aquestes obres comportaran una ampliació del número de places que arribaran a les 82, doblant la demanda que actualment té la llar d’infants municipal. Aquestes places es distribuiran de la següent manera (segons disposa la normativa del Departament d’Educació): 16 places per nadons, 26 places per infants de 1-2 anys i 40 places per infants de 2-3 anys.

Si es compleixen els terminis d’execució de l’obra el curs 2010-2011 ja es podrà iniciar amb total normalitat a les noves instal·lacions. Aquest curs la llar es traslladarà als mòduls que s’instal·laran a la Plaça del c/Serra de Gramar on ha estat l’envelat durant els dies de Festa Major.

Amb la construcció del nou Ceip Sant Jeroni i de la Llar d’Infants, el proper objectiu en infraestructura educativa ha de ser l’Institut. Aquest objectiu hauria de ser compartit per totes les forces polítiques de l’Ajuntament i treballar-hi conjuntament perquè en un futur pugui ser una realitat.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Una bona gestió més del govern que ha tingut en l'Educació una de les seves prioritats. Escola i LLar per molts anys.

esplèndit!

xinxan ha dit...

El govern segueix treballant i fent les coses ben fetes, ERC manipulant, injuriant i fent molt soroll per res. TOT COM SEMPRE.

rakel ha dit...

Tan la llar com amb el pavello, ens hem estalviat molts diners.
Raru que el TOC no en digui res...o no...

indignat ha dit...

aquesta FM hem vist un espectacle lamentable, encapçalat pel Jesús "Pusy", afamat de poder, que vol arribar a l'alcaldia, sense importar-li les maneres.

Ho vol aconseguir abans que el fotin fora, 2 eleccions perdudes seguides serien la seva jubilació política. De que viuria aquest senyor, si amb sa vida ha sigut un esquena dreta?

Tot el poble el coneix, només busca poder, per viure de tots nosaltres. Les maneres que ha fet servir contra el Sixto, ratllen la calumnia i la injuria. El Marra als seus amics els hi arreglava tots els camins, fossin on fossin, amb una simple trucada....pregunta Pusy....pregunta....

Recordeu que aquest senyor ja va voler fotre a la presó a uns riudebitllencs...i no ho va aconseguir.

Siau

Anònim ha dit...

si féssim un inventari de les vegades que heu arribat a insultar al Salius en aquest blog...

al costat vostre és un angelet

JOAN PERA ha dit...

Perdona, "anònim del 10/agost", aquí la gent opina, que no li/t'agradi és una altra cosa. Molt pitjor és el que fa ell, que sense importarli res, ataca tot el que es mou, tant a nivell individual com a nivell colectiu. L'enemic a batre quin és, el govern? CiU de Sant Pere? Cap problema, agafo les estadístiques d'envelliment de població, les remeno, hop-hop!! i poso un PRAS o nou tipus de centre de dia a Torrelavit. Tema camins, està vist. Redacto 40 o 100, és igual, models de al·legació de cara al POUM, les fotocopio i les reparteixo. Això lliga molt amb el seu tarannà de "listo": Tant poc s'en refia de la gent, que els hi ha de fer les al·legacions? Potser la gent no és al seu nivell. Això em recorda un concert que va fer amb altres músics a la terrassa del centro un any, crec que era musica tradicional, i com sempre, fot uns rotllos entre peça i peça, rotllos tècnics, fins que es va adonar que la gent no el seguia, i aleshores va dir que ho deixava perquè ja veia que ningú entenia res... Potser hi havia algun catedràtic entr el públic i es va ofendre. Sort que et tenim a tu, Pussy, llum de la veritat, camí dels ignorants, fe del teu poble... Deu!!!

Lloll ha dit...

Jooooaaaan!!!, no insultis a Deu...aiaiai...Jooooaaa!!!

Anònim ha dit...

el que deia...

sense arguments, només insults

sense arguments? ha dit...

Sense arguments?... Pren-te els medicaments,sisplau ... El que no tens seria vergonya, i tampoc vots...lo que li heu fet al Sixto no te nom (potser difamar s'hi aproparia bastant) i la mostra camuflada del Marra a les escoles velles, durant la Festa Major, realment indignant i penosa, qui la va muntar? El que tots coneixem?
No n'aprendreu mai i el poble no us vota. K passis un bon estiu.

Anònim ha dit...

la va muntar un històric de CIU, és a dir dels "vostres", potser hauríeu de parlar amb ell

sense arguments? ha dit...

Quina barra k tens.
Tots sabem el responsable d'aquesta manipulacio.
Quina llastima voler polititzar una entitat que fa tants anys k fa una tasca tant interessants i dinamitza la vida social del poble de manera tan lloable.

Espere k el GRH segueixi com fet fins ara, i aparti la influencia aquest personatge que sols vol polititzar una entitat cultural de sant pere, a la minina oportunitat k sel deixa.

Alguna cosa semblant es volia fer amb la radio, però vau fracassar......i a les urnes tambe.
Ajo y agua.