diumenge, 26 de juliol del 2009

El camí es fa estret

El Jesus Salius, fa només 1 any(20.07.2008) es queixava a l'Ajuntament en el seu bloc, del mal estat del camí de la Noguera, camí compartit per Sant Pere i Sant Quintí.

Inclús ens anunciava que el deixaria d'utilitzar sino s'arreglava (L'Ajuntament el va arrenjar). Ell no utilitza el cami del Puig-Cúgol?.... i per acabar, també diu que per un Ajuntament mantenir un camí és "la xocolata del lloro"(??), ara és corrupció? com ha canviat "el cuento" un any després. Cada any per la Festa Major toca muntar un numeret, ja és com una tradició...

Tota la vida l'Ajuntament ha arrenjat aquest camí, situat al costat del nucli de Sant Pere (Barri del Cel Blau), a 3.000 metres de Torrelavit, i només transitat per propietaris i veïns del nostre poble. L'Ajuntament, també,durant molts anys, va fer-se càrrec de tots els serveis del Barri del Maset, quan aquest pertanyia al terme Torrelavit.

Us adjuntem el text integre del bloc del Jesus Salius publicat el 20.07.2008:





Un servei que queda estret.
20.07.2008 | 09.52 h
Les persones que utilitzem habitualment el camí de la Noguera estem patint constantment per si ve un vehicle de cara i, en el primer revolt, no ens veu. Això es deu que aquest camí, en part situat en el terme del nostre municipi, no té un manteniment de cap mena. A la fotografia podeu observar com la vegetació està envaint bona part del mateix paviment, cosa que redueix l’espai per a caminar-hi i, el més perillós de tot, també redueix la visibilitat dels conductors de cotxe, tractor, moto i bicicleta que sovint vénen de cara. Com a usuari habitual d’aquest camí ja he patit diversos ensurts, i és evident que si a mig termini no s’hi actua el deixaré d’utilitzar, ja que no vull que ningú prengui mal. En definitiva és una qüestió de prioritats, però mantenir un camí pavimentat és la xocolata del lloro de qualsevol administració municipal, per tant pels motius que sigui no hi ha voluntat, per part del PSC-CIU-GIR, de mantenir aquest servei, o senzillament, no són conscients que els camins del terme també depenen de l'ajuntament.
0 Comentaris | Enllaç permanent | Envia

13 comentaris:

antoni maxado ha dit...

Aquest cami ja s'arreglava en temps del Marra, i sino pregunteu-li al Julit. Aquesta polemica es una xurrada inventada per un que pateix poca feina.

wifi ha dit...

Jesus, amb qui penses pactar a les properes eleccions? Amb el Pere? Segueix fent amics...que seguiras molts anys a la banqueta...

Montse Llorens ha dit...

Certament, aquesta gent de ERC fa cada dia més adeptes, jo crec que ja n'hi ha prou de política destructiva, i a veure si començem a fer-de de constructiva que ens convé a tots !

Anònim ha dit...

sou uns mentiders compulsius:

el camí no s'havia arreglat mai per l'ajuntament, ho feien el propietaris;

i el camí de la noguera és terme de sant pere

el flautista ha dit...

Apren geografia i informa't, desinformar,manipular,injuriar i pintar, són verbs que coneixeu perfectament.
El cami de la Noguera pertany a sant quinti i sant pere.
O sigui segons tu, l'ajuntament de Torrelavit no ha arreglat mai aquest cami compartit amb Sant pere?...interesant saber-ho...
Aneu molt perduts, llarga vida a l'oposicio!!!

Anònim ha dit...

ui anònim que titlla de mentiders...que no saps llegir? el camí de Cal Bessó, el de Tarroja, el de Can Ros.....

De fet suposo que el sr. Salius pretén treure majoria absoluta les properes eleccions a no ser que pacti amb el PP si treu algun regidor es clar.

Anònim ha dit...

però vaja, tots els camins duen a roma, no?

republica ha dit...

El cami cap a l'alcaldia es fa estret, Salius.
Plega com el Carod, sino ERC no guanyarem mai.

Anònim ha dit...

que es presenti el Salius, sisplau, és la millor noticia per la resta de partits.

Després de 4 anys de campanya electoral, com aquesta d'ara, va igualar el pitjor resultat d'ERC en unes municipals de TOTA la democràcia.

Per tant als únics que els hi hauria de preocupar mantenir aquest individu al capdavant, serien la mateixa Esquerra. Candidats en tenen bastants que treurien més vots, tots ho sabem, però com que viu de la menjadora del partit, tots a tragar...

Siau i bon estiu

Anònim ha dit...

No s'ha de ser cap setciències per saber que amb molta seguretat el proper govern tornarà a ser PSC-GIR i CiU.

ERC s'està aïllant, no té "feeling" amb cap persona del govern i s'està consolidant com un grup a l'oposició durant anys si no canvien les formes i les persones.
En aquesta estratègia electoral, vull destacar al GIR com el grup que sempre ha sabut veure el que més interessava fer en cada moment:

1.- A les primeres eleccions sols.
2.- A les segones cop mestre amb el PSC i set Regidors.
3.- En la tercera legislatura amb el PSC i fent de pont per un pacte amb CiU que beneficia a tothom però, sobretot, permet desenvolupar les linies bàsiques del seu programa.

CiU, de la mà de Sixte Moreno, va recuperar molts vots i intel·ligentment va aconseguir un any d'alcaldia. L'experiència dels 3 primers anys li seran de gran ajuda. L'única incògnita que no s'ha desvalat als riudebitllencs és si en el seu any d'alcaldia les perones del seu grup agafaran més responsabilitats en el govern o seguirà recolzant-se en els Regidors del PSC-GIR. La seva prova de foc seran les properes eleccions i l'equip que presenti crec que serà clau per saber si pot aconseguir la victòria.

El PSC ha sabut crear amb el GIR una bona col·laboració i aporta persones amb gran capacitat de treball com el Regidor de Festes i, sobretot, l'alcalde, una persona molt treballadora i reflexiva amb visió de futur sobre el que Sant Pere ha de ser. La gran incògnita és saber si l'actual alcalde serà de nou cap de llista. Crec que després de 8 anys els aniria bé un canvi i un Cap de llista del GiR seria una bona opció junt amb una llista renovada i ilusionada en nous projectes.

No queda tant per poder veure quines mesures aplica cada grup...

S'accepten apostes

maxu pixu ha dit...

Salius, quina pena fas, parla del nou pavello, de la nova llar d'infants, de la nova escola sant jeroni..etc...parla de temes que interesen a la gent...bueno, potser a tu no t'interesen i aixi us va.

Anònim ha dit...

no vull entrar em polemica sobre el camí, però sabeu que el nostre regidor d'esports (futur alcalde) adjudica les feines d'arrenjament dels camins a dit?fent un amiguisme misserable?

Anònim ha dit...

perdó , regidor d'urbanisme